Старши треньорът на Александър Тунчев даде пресконференция пред журналисти преди

...
Старши треньорът на Александър Тунчев даде пресконференция пред журналисти преди
Коментари Харесай

Тунчев разкри - какви ще са целите на Локо Пловдив и ще има ли нови попълнения

Старши треньорът на Александър Тунчев даде конференция пред публицисти преди първата подготовка на тима за 2022 година. Ето какво сподели за настоящата конюнктура в отбора и дали ще има нови попълнения:
" Към момента това, което аз знам е, че се разделихме с Конър Руан и Шакил Сно. Има сделка с Биков и Крачун, само че все още няма нищо публично и на този стадий е това. Александър Иванов също напусна Локомотив. Що се отнася до новите, Ивайло Димитров може да го броим като ново попълнение. Очакваме в идващите дни, най-късно другата седмица 2-3 футболисти още да се причислят, само че не желая да споделям нищо, когато не е несъмнено на 100% ", сподели Сашо Тунчев.
" Познавам добре Ивайло Димитров. Той ще даде конкуренция в офанзива. Ще даде успокоение на тима, той е умел футболист. Разговарях с него по въпроса с травмите и той в този момент е добре ".
" От подготовката чакам да няма контузени играчи, да са здрави играчите, да няма заболели. Надявам се това да се случи, времето също да бъде с нас, с цел да се подготвим по най-хубавия метод. Ще изиграем положителни контроли с тимове от Втора лига, само че които желаят да станат част от Първа лига ", разгласи треньорът на " смърфовете ".
" Трябва ни централен бранител и десен бек. Очакваме един нападател да се причисли към нас, само че към този момент няма нищо съответно,така че на този стадий е това ".
" Искаме Локомотив да се изкачи по-нагоре, да влезе в шестицата и по-късно ще мислим за по-предни позиции. Другата ни цел е Купата на България. Има много млади момчета, които ще се опитат да покажат своите качества. Опитваме се да вземем млади момчета и в случай че някой ни направи усещане, несъмнено ще бъде част от Локомотив ", добави още наставникът на " черно-белите ".
Как протече първата подготовка в Дубай за градския им противник Ботев Пловдив - разберете
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР