Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, бе много ядосан

...
Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, бе много ядосан
Коментари Харесай

Георги Тодоров бесен след мача с Царско село, намекна за оставка

Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, бе доста сърдит след загубата от Царско село. Той съобщи, че не е на " Герена ", с цел да търпи нападки.

" Липсата на задоволително хора е най-големият проблем. Матео пристигна преди две седмици, той не е подготвен за цялостен мач. Нямам различен. Като стане една такава смяна и всичко се обърква. Илия Юруков три дни не е упражнявал, не можа да издържи. Не мога да бъде неудовлетворен, стараха се. Това ни е моментното положение. Ако някой счита, че може повече, да заповяда ", стартира Георги Тодоров.

" Аз съм пристигнал тук да оказа помощ колкото мога, а някой тук да ми споделя... с нищо не съм обидил аз клуба, с цел да получавам такова нещо (б.р засяга нападки от феновете). Трябва правилно да се гледа на нещата. Имаме 4 юношески национали, които виждате в какво положение са. В средата на терена имаме един Стайн, в случай че не е той, не мога да си показва по какъв начин ще играем. Аз съм пристигнал да оказвам помощ... Аз не съм от доста търпеливите хора ", съобщи още опитният експерт.

" На тренировките момчетата упражняват добре. Но по време на мачовете се позволяват доста неточности. Прекалено доста брак се позволява, би трябвало да се изчистят тези неща. Много мъчно ще преодолеем това нещо ", добави Тодоров.

" Аз не съм пристигнал тук, не съм правил селекцията, с цел да понасям някакви упреци. Да, естествено от почитателите. Нека бъдем правилни. Да забележим положението и да си създадем трезва оценка ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР