Старши треньорът на - ''Левски'' - Георги Тодоров, остана много

...
Старши треньорът на - ''Левски'' - Георги Тодоров, остана много
Коментари Харесай

Треньорът на Левски прогнозира тежки дни за отбора и обвини футболист в некоректност

Старши треньорът на - ''Левски'' - Георги Тодоров, остана доста отчаян след равенството 0:0 с ''Ботев'' (Враца). Той предвижда тежки дни за отбора от " Герена ".

" Разочарование има, несъмнено. Футболистите се раздаваха, само че хората, които ни даваха образа на тима против ЦСКА и Ботев (Пловдив) - двамата братя, се контузиха. Стайн пък ни напусна, чакат ни тежки дни! Боби Цонев на първо четене е със скъсани връзки, докторът го сподели, само че да не избързваме, не знам… Винаги съм приказвал, че са доста значими хората в средата на терена. Бяхме създали тройка, която се забавляваше на терена, от дълго време не съм следил - двамата братя и Стайн, само че завърши. Само два мача… Сега повече сме на желание'', стартира с коментара си Тодоров.

''Отдавна бях приказвал с двамата братя, тъй като ги познавам, знам техните качества, знаех, че ще подобрят образа на тима. Стайн последните два месеца беше най-хубавият футболист, огромна смяна имаше при него, само че в този момент би трябвало да търсим такива хора, мъчно. Следват тежки дни! Тежки. В момента Станислав Иванов не е в положително положение, затова пробвах със Стивън, той е играл при мен, очевидно не е играл десен външен, очевидно му беше мъчно да се приспособява, само че това е пътят. Състоянието на Стаси ме тревожи, Здравко Димитров беше контузен'', разясни експертът.

''В средата на терена ни трябват хора, които могат да играят футбол, да имат хрумвания, доста мъчно ще ни бъде. Насиру е контузен, а Илия Юруков за мое най-голямо страдание, знаете, че когато съм бил треньор, той играе в 90% от мачовете, пристигна малко конкуренция и той реши, че желае да напуща. Извинявайте, само че това не е правилно към мен, тима и клуба. Гласувал съм му доверие, той не ме убеди в първите пет мача, че може да носи отговорност, той не ме убеди. Дойде конкуренцията и най-лесното е да каже: " Аз в Левски, така… ", съобщи още Георги Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР