Старши треньорът Диего Симеоне иска още по-силно представяне от водения

...
Старши треньорът Диего Симеоне иска още по-силно представяне от водения
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Манчестър Сити има изключителни играчи

Старши треньорът Диего Симеоне желае още по-силно показване от водения от него Атлетико Мадрид в дуелите от четвъртфиналите в Шампионската лига против Манчестър Сити. В предишния кръг испанците отстраниха Манчестър Юнайтед. Сега задачата пред " червено-белите " от Мадрид е надграждане.

" Най-добрите в Европа сме тук и желаеме да печелим. Всички тимове са доста мощни, само че нека завоюват тези, които го заслужават. Манчестър Юнайтед има разнообразни характерности в съпоставяне със Сити, който е по-позиционен и пробва да господства над всички. Ние би трябвало да подобрим всичко, което направихме преди две седмици. Манчестър Сити и Атлетико Мадрид имат доста положителни и приключени сформира, само че са с разнообразни характерности. Всички сме сложени под напън, само че това е доста огромна отговорност. Не се колебая, че Сити има изключителни играчи, може би разполагат с по-добри футболисти от нас, само че има два мача. Трябва да бъдем сериозна конкуренция и да покажем нашите благоприятни условия. Искаме да наситим всички зони с хора и да осъществяваме нашите шансове. Те се пробват да държат топката допустимо най-дълго, а всички треньори желаеме тъкмо това. Задължени сме да бъдем дейни " съобщи Симеоне на конференция.

Аржентинецът приказва и за мениджъра на " небесносините " Пеп Гуардиола: " Неговите тимове незабавно и постоянно желаят да си върнат топката, когато я изгубят. Удоволствие ще бъде да играем против тях, обичам да виждам тяхното показване. "

Във вторник Атлетико Мадрид гостува на Манчестър Сити в Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР