Старши тренорът на прие спокойно равенството срещу (1:1). Аржентинският специалист

...
Старши тренорът на прие спокойно равенството срещу (1:1). Аржентинският специалист
Коментари Харесай

Симеоне: Няма в какво да упрекна отбора

Старши тренорът на одобри умерено равенството против (1:1). Аржентинският експерт съобщи, че резултатът е обективен и добави, че няма причина да е сърдит на своите футболисти.

" Срещнахме мощен противник, който игра добре и в двете етапи. През второто полувреме доминирахме и имахме задоволително положения, с цел да спечелим, само че в края можехме да останем и без едната точка. Резултът е обективен. Трябва да стартираме да осъществяваме по-голям % от основаните положения. Няма в какво да укори тима. Играхме интензивно и търсехме успеха ", показа Симеоне.

RUEDA DE PRENSA

compareció ante los medios para analizar el

— Atlético de Madrid (@Atleti) Вратарят също съжаляваше за пропуските пред вратата на домакините. Словенецът направи значимо избавяне в края, което не разреши на Леванте да измъкне успеха.

" Изиграхме мощен мач, само че допуснахме неточност в отбрана, след която ни поведоха. После противникът нямаше съвсем никакви обстановки за гол. Ние имахме такива, само че изпуснахме възможностите си. Подходихме съществено и е тъпо, че не победихме. Това е футболът, към този момент мислим за идващия мач. Не гледаме класирането и каква е преднината ни. Искаме постоянно да побеждаваме ", сподели Облак. Ла Лига 2 кръг, сряда 17 февруари  Леванте 1:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР