Стареенето е неизбежен процес, но с помощта на пет продукта,

...
Стареенето е неизбежен процес, но с помощта на пет продукта,
Коментари Харесай

Остаряваме по-бавно, ако ядем сьомга

Стареенето е неминуем развой, само че благодарение на пет продукта, в които се съдържат скъпи субстанции, този развой може да бъде отсрочен с години, настояват американски учени.

Ето кои са най-важните артикули, които пазят младостта – освен външната, само че и на органите:

Зелето – високото равнище на витамин А оказва помощ за предотвратяване от доста болести, които нападат тялото с възрастта. Зелето съдържа доста калций, който укрепва костите.

Сьомга – скъпа в профилактиката на артрити и артрози. Във вкусната риба има високо равнище на омега 3 мастна киселина, която унищожава вътрешните възпаления.

Хапвайте по едно малко парче сьомга всеки ден и ще имате ясна памет, хубава кожа и ще се пазите от болежки.

Кисело мляко – съвършен източник на калций, който укрепва костите. Калцият се съдържа във всички млечни артикули, само че в киселото мляко има и бактерии, които оказват помощ за по-доброто му асимилиране.

Боровинка – в дребните боровинки има специфични субстанции, които са виновни за положителната работа на мозъка. Това е изключително значимо за по-възрастните хора, защото с годините все по-често се не помни.

Червен фасул – съдържа високо равнище на витамин D, E, A, които имат неповторимата дарба да възвръщат повредените кафези.

Младостта се резервира от аления фасул и тъй като всички бобови култури са антиоксиданти.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР