Старая се да изглеждам максимално естетически, защото знам, че хората

...
Старая се да изглеждам максимално естетически, защото знам, че хората
Коментари Харесай

Катя от „Ритон” вае фигура с козе мляко

„ Старая се да наподобявам оптимално естетически, тъй като знам, че хората това желаят, а и от чисто здравословни подбуди. Правя всичко допустимо, с цел да не се отпущам, тъй като считам, че сцената не го разрешава, а и публиката, която идва на концертите ни, го заслужава ”. Това споделя Катя от „ Ритон ” за фигурата си, научи HotArena .

Атрактивната изпълнителка наподобява удивително макар достолепната си възраст, а тайната й е, че пие козе мляко и похапва козе сирене.

„ Спазвам режими. Освен, че се храня с оптимално чисти храни, които най-често си поръчваме от ферми, от една година насам престанах да употребявам и артикули от краве мляко–нито масло, нито кисело мляко, нито сирене.

Замених ги с кози артикули. За козето мляко е потвърдено, че с изключение на доста потребно е и най-близко по състав до майчиното ”, споделя актрисата.

И въпреки уговорките й да са най-вече вечер, Катя се старае, най-малко когато си е вкъщи да завършва с храненето най-късно до 19 часа. Певицата залага главно на белтъчини и лимитира въглехидратите.

„ Доста се ограмотих по тематиката какво би трябвало да вършим, с цел да не напълняваме, тъй като, както се казва–трябва да познаваш врага, с цел да можеш да го победиш! Много постоянно хората се оплакват, че сякаш по през целия ден нищо не хапват, а отново са дебели.

Разковничето е да държиш на равнището на инсулина ниско–тогава нито напълняваш, нито издивяваш от апетит.

В противоположния случай непрестанно си гладен и все похапваш нещо ”, споделя певицата.

Катя внимава и за зеленчуците и плодовете–предпочита ги сурови поради ниския гликемичен показател. Тя споделя, че „ това да се лишаваш от някои храни, не е толкоз поради външния тип, колкото поради здравето. Можеш да изглеждаш слаб, само че да не си здрав, което е по-лошият вид ”, написа „ Шоу ”.

В момента „ Ритон ” са в разгара на националното си турне „ Музика и обич ”, с което честват своите 40 години на сцената. Най-успешният ни музикален дует към този момент препълни античния спектакъл в Пловдив, както и зала „ Канев център ” в Русе.

„ Предстоят концертите им в Летния спектакъл на Варна–на 30 юни във Варна, на 5 юли в Бургас, а по-късно и в други градове от страната. Двамата извършват едни от най-големите си шлагери на сцена, измежду които и „ Безумна обич ”–най-аплодираната им ария, по мелодия на незабравимия Тончо Русев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР