Стъпката е част от предстоящото откриване на нови магазини в

...
Стъпката е част от предстоящото откриване на нови магазини в
Коментари Харесай

Lidl открива 120 нови работни места в страната

Стъпката е част от идното разкриване на нови магазини в Шумен, Хасково, Пловдив, София и за първи път – в Ботевград
Lidl открива 120 нови работни места в магазините в страната. Стъпката е резултат от динамичното развиване на компанията, която през идващите месеци ще открие нови магазини в Шумен, Хасково, Пловдив, София и за първи път – в Ботевград.

„ Радваме се, че екипът на Lidl продължава да пораства и през 2022 година Това е устойчива наклонност от последните години, в които макар провокациите, годишно увеличавахме екипа си с двуцифрен % – единствено за последната година (ян.’21 -ян.’22) този растеж е 15%. Това, което отличава Lidl като шеф, е цялостното предложение към чиновниците за сигурна работа, опция за развиване и подкрепяща среда. Сред най-големите преимущества за тях са финансовата непоклатимост и предвидимост, цялостната уместност, разнообразието от благоприятни условия за образование и включване в разнообразни планове и не на последно място – мотивиращата лидерска просвета, която трансформира хората в Lidl в мощен и обединен екип. “, разяснява Катерина Шопова, шеф „ Човешки запаси “ в Лидл България.

Предложението на Lidl към чиновниците включва несъмнено и положително заплащане, като заплатата на всички чиновници обезпечено нараства през първите три години. Така те разполагат с явен небосвод напред и знаят по какъв начин ще се усилва възнаграждението им, което им дава освен финансова сигурност, само че и опция да чертаят умерено бъдещите си проекти.

Едновременно с това, другите варианти за започване на работа дават еластичност и разрешават работата в Lidl да се съчетава с образование или други работни задължения. Така да вземем за пример, искащите могат да аплайват за касиер-продавач на 4, 6 или 8-часов работен ден или за аранжор (на дневна или нощна смяна), който не работи на каса, а е виновен за зареждането на стоката.

Специален фокус компанията слага върху образованието и развиването на своите чиновници – 100% от тях са обхванати от стратегия за ръководство на гения, а над 70% от мениджърите-филиали са резултат точно от израстването им в компанията. Към това се прибавя и богат пакет придобивки като месечни ваучери от 80 лева, в допълнение здравно обезпечаване, спомагателен ден отпуск за рожден ден, подарък и бонус за раждане на дете, карта Multisport, специфични придобивки за чиновниците, които имат възпитаници вкъщи, и други

През годините Лидл България съумява да се наложи като един от потвърдените и желани работодатели. Компанията получава интернационалния документ TOP Employer за три следващи години (2020-2022). Освен от интернационалните специалисти, висока оценка получава и от своите чиновници. Според последното издание на „ Пулсът на Lidl “ – обичайно вътрешно изследване, 84% от участвалите са удовлетворени от своите ръководители, а 77% показват, че биха предложили компанията като шеф.

Всички, които желаят да се причислят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да аплайват на кариерния уебсайт      

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР