Станислав Ангелов гостува в предаването Код Спорт по TV+. Директорът

...
Станислав Ангелов гостува в предаването Код Спорт по TV+. Директорът
Коментари Харесай

Станислав Ангелов говори за факти, които утежняват много ситуацията на Левски

Станислав Ангелов гостува в предаването " Код Спорт " по TV+. Директорът на детско-юношеската школа на стадион " Раковски " разяснява положението на обичания си Левски, развиването на подрастващите във футбола и възможностите България да взе участие на Евро 2020.

- Стани, здравей! Добре пристигнал в „ Код Спорт “! Отминаха ли страстите от мача Левски – Лудогорец? Заслужено ли беше продължаването напред на „ сините “ в шампионата за Купата на България?
- Според мен безусловно закономерно продължиха. Емоции въобще не би трябвало да има сега, въпреки всичко има доста по-високи цели и би трябвало да ги преследваме. Това би трябвало да е просто една стъпка от моя позиция.

- Ти си преживявал сходно нещо – през 2013 година вкара надвит гол в дербито на „ Герена “ против разградския отбор, само че тогава се стигна до кошмарно реми в последния кръг против Славия. Как в този момент ще подейства триумфът на „ синия “ отбор?
- За страдание аз не можах да взема присъединяване в последния мач със Славия, само че еуфорията, която беше тогава, в действителност се отрази отрицателно. Всички смятахме, че надали не сме спечелили шампионската купа. В последна сметка се оказа, че не е по този начин. Би трябвало това доста съществено да свети като лампа при всички, които управляват сега и обичат нашия обичан клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР