Станислас Вавринка и финалиста от миналата година тук Мариус Копил

...
Станислас Вавринка и финалиста от миналата година тук Мариус Копил
Коментари Харесай

Вавринка - Копил е гвоздеят на старта на Sofia Open, българите с добър жребий

 Стан Вавринка ще взе участие в жребия на Sofia Open
Станислас Вавринка и финалиста от предходната година тук Мариус Копил е гвоздеят на програмата в първия кръг на шампионата по тенис Sofia Open 2019. Това отреди тегленият през днешния ден чоп.

Победителят от този конфликт пък ще срещне Фернандо Вердаско във втори кръг, тъй че за швейцареца няма да бъде по никакъв начин елементарно влизането в топ 8 в София.

Френската звезда Гаел Монфис пък ще срещне финалиста от 2016 година Виктор Троицки, който получава третият уайлд кард за главната скица.

Двамата българи в главната скица Димитър Кузманов и Адриан Андреев заобиколиха тежките противници, само че въпреки всичко ще имат комплицирани задания против тенисисти от топ 60.

Кузманов ще срещне международния номер 54 Робин Хаасе. При възможна победа за пловдивчанина, то във втори кръг го чака №3 в схемата на шампионата Даниил Медведев.

Адриан Андреев пък ще срещне австралиеца Матю Ебдън, който е 45-и в света. Ако успее да запише триумф, българинът ще се изправи по-късно против първенеца от 2016 година Роберто Баутиста Агут.

" София ще бъде столицата на най-големите тенис играчи. Очакваме добър тенис пред цялостна зала, " съобщи турнирният шеф Горан Джокович.

" Много се веселя, че още веднъж съм тук. Тук е страховит град и предходната година имах чудесни мемоари. Ще дам най-хубавото от себе си, това е началото на седмица. Надявам се през седмицата да покажа добър тенис, " съобщи и Стан Вавринка.

Ето и схемата на шампионата:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР