Станимир Стоилов отново заяви, че неговият Левски ще продължи развитието

...
Станимир Стоилов отново заяви, че неговият Левски ще продължи развитието
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Отборът се ражда при победи срещу големи съперници

Станимир Стоилов още веднъж съобщи, че неговият Левски ще продължи развиването си и ще е към момента в началните стадии, даже в случай че успее да победи ЦСКА във финала за Купата на България. Той приказва по тематиката в новаторската взаимна конференция в компанията на Алън Пардю.

„ Иска ми се да играем с студен разум, само че тим като нашия, който се построява и е нежен, би трябвало да мине през такова напрежение. Още след полуфинала споделих, че няма какво повече да желая от мач край сред Левски и ЦСКА. Футболна борба и по този начин може би ще се кали всеки тим. Ако спечелим, това ще е поредна нежна стъпчица напред. Отбор се ражда при победи против огромни противници “, сподели Стоилов, представен от dsport.

Той не пожела да разяснява ненужно назначението на рефера Никола Попов, откакто от ЦСКА излязоха с декларация против избора на основен арбитър, а Мъри Стоилов отговори с рецензия към Гриша Ганчев. Желанието на наставника в този момент обаче е да се концентрира върху футбола и пожела на по-добрия от двата отбора да завоюва в неделя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР