Станаха ясни имената на петимата бургазлии, загинали в жестоката катастрофа

...
Станаха ясни имената на петимата бургазлии, загинали в жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Бургас потъна в мъка! Станаха ясни имената на петимата загинали при жестоката катастрофа!

Станаха ясни имената на петимата бургазлии, починали в жестоката злополука край Джъмбо, оповестява " Флагман ". Това са Иванка Славова, Стоянка Динкова, Андрей Андреев, Яни Биволаров и Иринка Вайсалова. Петимата пенсионери са от бургаския ж.к.”Меден рудник”, взели участие са в Тракийския събор в Минералните бани.

Иванка Славова е ръководител на пенсионерския клуб в бургаския ж.к.”Меден рудник”, както и началник на тракийците в най-големия жилищен комплекс. Близки я дефинират за дейна и извънредно дейна жена.Вчера тя е водила на събора мъжкия певчески хор, в който вземат участие Андрей Андреев и Яни Биволаров - изключителни артисти, съхранили българския дух и просвета, взели участие на доста фестивали в цялата страна.

Телата на починалите към този момент са разпознати от околните им и през днешния ден ще бъдат заровени. Траурната върволица ще стартира в 15:30 часа.

Припомняме, че злополуката стана през вчерашния ден. На връщане от събора зад кормилото седнала 70-годишна жена, която на излизане от кв. " Ветрен ", объркала пътя и навлязла в насрещното придвижване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР