Стана ясно, че Анита Мейзер живее втори живот. Тя е

...
Стана ясно, че Анита Мейзер живее втори живот. Тя е
Коментари Харесай

Дъщерята на известна актриса спасила живота на Анита Мейзер

Стана ясно, че Анита Мейзер живее втори живот. Тя е била на косъм от гибелта, само че с помощта на другарски фамилии нейният живот е избавен. Ето кой е в основата на всичко и какво написа Мейзер в символ на благодарност в своя Instagram:

" Искрено и от цялата си душа желая да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък миг. Благодаря на мои другарски фамилии които толкоз бързо отреагираха, разбирайки какъв брой е сериозен казусът ми. Не на последно място, благодаря на фамилията ми, че постоянно са до мен. За мен самата беше извънредно мъчно да допускам какво се случва с организма ми.
Ужасът от незнайното и страха от идното ме съпътстваха всекидневно последните месеци, тъй като не знаех за какво ми е толкоз зле и всичко ми гори от вътрешната страна! Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неизразим..
Всеки ден се молех на Бог за знамение! ТОЙ не ме остави!
                             

Както не един път споделях, интервенцията ми е била животоспасяваща! Спукания Силикон в тялото ми, ме е тровел години и е щял да докара до съдбовен край. Никой от докторите в Щатите не прояви подпомагане, там в случай че нямах желаната сума, щяха просто да ме оставят. 

Искам да благодаря на всички близки, които са до мен. Благодаря ти Leni Trichkova че ме потърси и заведе при хората, които ме избавиха! Нямаше нито момент съмнение по отношение на серизноста на казуса. Професорът, които ме оперира, сподели “добре че пристигна на време, да ти спасим живота! ” Той и целият екип на болничното заведение, незабавно след консултацията ме одобриха по неотложност, макар че записват месеци напред. Трябваше да се работи на мига!
                             

Операцията е траяла повече от 5 часа! Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в фотоси, които напряко не са за гледане! Вярвам, че няма инцидентни неща и Господ я изпрати да ми помогне. Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема ще опиша всичко, което претърпях в детайли и ще отговоря на всичките ви въпроси Господ ми изпрати Ангели спасители "
Всъщност Лени Тричкова е щерка на актрисата Искра Радева и на процедура тя е снпасила живота на Анита.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР