Стана известно, че Кание Уест официално се ожени за Бианка

...
Стана известно, че Кание Уест официално се ожени за Бианка
Коментари Харесай

Кание Уест се оженил месец след развода с Ким

Стана известно, че Кание Уест публично се ожени за Бианка Ченсори месец след развода си с Ким Кардашян. Журналисти от английското издание Daily Mail откриха, че Кание Уест и Бианка Ченсори в действителност са публично женени. Те легализираха връзката си в Калифорния под конфиденциален лиценз. Ето за какво информацията за сватбата не стана обществено притежание.


„ Кание е мегазвезда от две десетилетия, известността му продължава да пораства, а първата му брачна половинка живееше съвсем от самото начало пред камерата. Връзката на Бианка и Кание има изцяло друга атмосфера. Те са доста персонални, привързани и отдадени на един на различен. Мисля, че и двамата обичат да отделят време единствено за себе си. Поради тази причина те резервираха детайлностите към сватбата си в загадка. Не мисля, че никой с изключение на тях двамата знае по какъв начин тъкмо се е случило всичко ", сподели другар на двойката, обяснявайки за какво рапърът е решил да резервира значимото събитие в загадка. Според документите церемонията се е състояла на 20 декември 2022 година Това е единствено месец откакто Кание завърши бракоразводната си процедура с Ким Кардашян. Бракът на Уест и Ченсори бе регистриран от Джеймс Мейфийлд, който за $385 е направил церемонии навън (не в съда) и не е претендирал очевидци.

В началото на годината пресата стартира да написа, че рапърът скрито се е оженил за Бианка Ченсори. Тогава папараците видяха пръстена на безименния му пръст. Тогава обаче вътрешни лица оповестиха, че церемонията няма правна мощ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР