Сталкер тероризира възрастна двойка от град Масилон, Охайо …В съвременната

...
Сталкер тероризира възрастна двойка от град Масилон, Охайо …В съвременната
Коментари Харесай

Сталкер тероризира възрастна двойка от град Масилон, Охайо

Сталкер тероризира стара двойка от град Масилон, Охайо …В актуалната западна просвета, с изключение на воин от компютърна игра, наименованието Сталкер се отнася до душевен неуравновесени хора, които настойчиво преследват съответен човек (HiddenTruth.site). Той прониква в дома му, преглежда персоналните му движимости, наднича през прозорците и т.н.Обикновено, Сталкерите преследват звезди, само че от време на време преследвачите са захласнати от елементарни хора. В този случай, дейностите на Сталкера доста постоянно наподобяват на обсесивно гонене от фанатик, който замисля нещо доста злокобно.Възрастната двойка пенсионери – Бил и Дороти Уокър, са живели спокойния си и скромен живот в град Масилон (Massillon), окръг Старк, щата Охайо. Те са живели там през целия си живот. Женени от 48 години. Имат доста другари и познати, в положителни връзки с всички свои съседи, без врагове.

 u1 1 - Сталкер тероризира стара двойка от град Масилон, Охайо
Всичко се трансформира през 1984 година, когато пенсионерите се прибират от разходка и виждат, че всичко в къщата им е обърнато наобратно. Личните движимости били разпръснати и нищо не било на нормалното си място. Двойката не можала да каже дали нещо е откраднато, тъй че те не подават сигнал в полицията и вземат решение да мълчат за случая, надявайки се скоро да не помнят за него.
Всичко това обаче им се сторило доста необичайно. В Масилон живеят малко над 30 хиляди души, а престъпността е извънредно ниска. Хората се познават по име и множеството от тях не заключват домовете си.След известно време, през същата година, някой още веднъж посетил къщата на семейство Уокър в тяхно неявяване и още веднъж разпилял всички неща. Шокираните пенсионери отново не се обадили в полицията, установявайки, че нищо не липсва.Едва когато непознатият Сталкер посетил за трети път дома им, което се случва на 16 януари 1985 година, Бил Уакер написал изказване в полицията и показал, че това се е случва към този момент за трети път.Полицията почнала следствие, само че доста бързо стигнала до невъзможност, защото в къщата на Уокър не били открити пръстови отпечатъци на нарушителя или други доказателства против него. В същото време, съседите на Уокър твърдели, че не са видели и не са чули нищо съмнително.

 u2 1 - Сталкер тероризира стара двойка от град Масилон, Охайо
Минават седмици и месеци. Шест месеца след третия случай, това се случва още веднъж, само че този път, когато Дороти Уокър е в къщата.Дороти почивала след скорошна сърдечна интервенция и всички в региона знаели, че към момента е доста слаба и се опитвали да не я тормозят. Изведнъж, някой мощно почукал на вратата, и когато Дороти отворила, тя видяла на прага млад бял рус мъж. Никога не била го виждала до тогава. Мъжът й споделил, че минавайки отсам, колата му се е развалила и той би трябвало да се обади на приятелите си.Дороти незабавно заподозряла нещо, само че индивидът очевидно бил естествен, облечен чисто и изглеждал като елементарен човек. Тя го пуснала в къщата, а по-късно го чула по какъв начин приказва по телефона в хола. Тогава той извикал: „ Довиждане! “, само че когато Дороти влезнала в хола, него към този момент го нямало, а дамата била неприятно сюрпризирана, че индивидът даже не й благодарил.Дороти решила, че е напуснал, само че това не било по този начин. Когато дамата излязла от хола, някой я блъснал толкоз мощно по тила, че тя паднала и изгубила схващане.Четете още: Странното изгубване на три момчета в Пещерата на МърфиЖената се събудила няколко часа по-късно. Тя лежала на пода в кухнята, със запушена уста, вързани ръце и крайници. Огледала се с смут, само че на никое място не видяла хипотетичните нарушители. Тогава Дороти някак съумяла да пропълзи до прозореца, да се изправи на крайници и скоро изплашеното й лице на прозореца било забелязано от съседи, минаващи около къщата й.Дороти била освободена. Извиканите парамедици прегледали дамата и споделили, че няма съществени пострадвания. Дороти разказва в детайли на служителите на реда по какъв начин наподобява този човек. Навсякъде в града били разлепени листовки с портрет по нейното изложение.

 u3 1 - Сталкер тероризира стара двойка от град Масилон, Охайо
След обширно разглеждане на къщата се открива, че всички полезности и пари са на мястото си, с изключение на остаряла кино камера, остарял часовник, остарял фамилен револвер и остаряло радио, които липсвали. На стената в една от стаите намерили надпис „ Евтино, само че ще работи! “.Полицията не можела да каже нищо. Защо този човек се е нуждаел от тези остарели неща, които даже нямали антикварна стойност, за какво ги преследва и кой е той …Тогава всичко се влошило. Някой почнал да звъни на пенсионерите денонощно, като единствено мълчал в телефонната слушалка, дишал тежко или говорел обидни хули.След това, на прага на къщата си, пенсионерите почнали да намират нещата, които били преди този момент откраднати. Те били деликатно завити в торбички от супермаркета и деликатно изтрити пръстови отпечатъци.Но, това не бил краят …Скоро, пенсионерите почнали да чуват през нощта, по какъв начин някой чука на входната врата или по стените на къщата. Когато ставали и погледали през прозореца, там нямало никого. Тогава, семейство Уокър конфигурирали мощен фенер покрай входната врата, който светел цяла нощ. И скоро на прага намерили записка: „ Фенера ти е просто безразсъден! “.След това се появили и други бележки, постоянно обидни и написани с муден, съвсем детски почерк. Те също били със усърдно изтрити отпечатъци. След всеки случай, пенсионерите се обаждали в полицията, само че тя не можела да направи нищо по въпроса. Преследването на Сталкера продължавало …

 u4 1 - Сталкер тероризира стара двойка от град Масилон, Охайо
В последна сметка, всичко станало толкоз ужасно, че пострадалите почнали да се опасяват за живота си. Те се обадили на другари и родственици, с цел да провеждат защита на къщата за една нощ.Хората се разпределили в три групи по стаите на къщата и отвън нея, поддържайки връзка между тях по радио и обръщайки внимание на всяко ромолене. Те прекарали няколко часа в това с напрежение положение, без да чуят или да видят нещо необичайно. Но, на идната заран, на прага на къщата е открита нова записка, която гласяла: „ Получаване на известие. “.Остава мистерия по какъв начин някой може да се приближи до къщата и да остави тази записка, в случай, че къщата деликатно е следена през цялата нощ.Тези дейности траяли през разнообразни шпации от време до деня, в който Бил Уокър умрял, на 9 юли 1999 година Дороти умряла на 22 юли 2010 г.Този случай е деликатно обсъждан неведнъж в многочислени конгреси, както и на уеб страницата Редит (Reddit), само че са изразени малко разумни теории. Според една от тях, Сталкерът може да е бил някой от роднините на двойката, някой доста афектиран от тях и искащ възмездие.Не е известно обаче, възрастните пенсионери да са имали спорове с децата си или други родственици, а по предписание, в дребните градове всички знаят всичко за всеки.Случаят с мистериозния Сталкер, който преследвал тези пенсионери, в никакъв случай не е решен.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР