Стъклените фенери и светлината на свещите са пълни с чар.

...
Стъклените фенери и светлината на свещите са пълни с чар.
Коментари Харесай

Хитри начини, с които да почистите засъхнал восък

Стъклените фенери и светлината на свещите са цялостни с сексапил. За страдание, техният искра от време на време може да бъде помрачен от грозната диря от восък, оставена върху мебели, тъкани и аксесоари. Как дейно да премахнете петна от восък? 

Свещите основават прелестна, интимна атмосфера, когато сте сами или в компанията на другари. Когато са сложени в фенер и са запалени, те обезпечават топлота (както безусловно, по този начин и визуално). 
Домашен мехлем-чудо, който лекува простуда и навяхвания
Този мас е същинско знамение. Задължително е постоянно да го имате вкъщи, защото ще ви помогне за разрешаването на куп здравословни проб...
Прочети повече
За страдание фенерът наподобява добре, до момента в който восъкът, който капе от свещта, не изцапа дъното и стените му. Как да премахнете засъхнал восък и да се справите с петната върху разнообразни типове дървесина?

Стъклените и металните фенери вършат шеметна кариера в последно време, когато става дума за украса на дома. Дори и да не е запалена свещ вътре, те отново наподобяват ужасно. Красиви са, само че... за известно време! След изваждането на свещта по стените на фенера постоянно се появяват нежелани мазни петна от восък. Преди да изтичате до магазина за нов фенер или свещник, пробвайте се да запазите този, който към този момент имате.

Ако се чудите по какъв начин да почистите фенер или свещник от останки от восък, то... топлата вода ще ви пристигна на помощ. Простите хрумвания постоянно се оказват най-хубавите, нали?

Ако след изгарянето на свещта вътре има малко восък - поставете фенера в огромна купа, налейте гореща вода (колкото по-гореща, толкоз по-добре) и изчакайте восъкът да се разтопи и да се отдели от стените.

Когато има повече петна или мръсотията е в действителност огромна, поставете фенера във фризера за най-малко час. След това време вземете нож и отстранете восъка от местатата, където го има - нормално той се отлепва. Измийте фенера с вода и веро или почистващ препарат за стъкло и огледала.
С какви подръчни материали може да премахнете другите петна от облеклата
Ето по какъв начин да премахнете 8-те най-често появяващи се петна от пране: 1. Петна от кръв Накиснете петното в студена вода (топлата вода ще...
Прочети повече
Намазвали ли сте в миналото мебели, да вземем за пример маса, скрин или рафт с восък? Ако е по този начин, успокойте се, ето един сполучлив метод да ги почистите.

Пригответе сешоар и вода, оцет и хартиени кърпи. Загрейте петното от восък със сешоара, надъхан на висока мощ. По този метод ще омекотите восъка върху дървото или дъската. Когато омекне, го съберете с хартиена забрадка. Повторете, в случай че е належащо. След това измийте мястото с вода и оцет в съответствие 1:1.

Ако петното е към момента прясно, можете да го изстържете с корав, тъничък предмет и да премахнете останалия восък с почистващ препарат за мебели и мека забрадка.

Петно от восък върху покривки, постелки или различен текстил

Какво да извършите, в случай че разтопен восък попадне върху покривката или завесата да вземем за пример? Първо поставете тъканта във фризера и по-късно механично разтрийте восъка, да вземем за пример с линийка или пластмасова карта. След това покрийте тъканта с хартиена забрадка и натиснете гореща ютия към нея. Восъкът би трябвало да залепне за кърпата и по този начин ще го отстраните.
Как да премахнем петна от кафе по облеклата?
Мнозина са последователи на ободряващия мирис на кафето, само че никой от нас не желае тази течност да попада върху облеклата ни. Петната ни у...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР