Сряда, 9 юни - Новолуние в БлизнациБлизнаците се управляват от

...
Сряда, 9 юни - Новолуние в БлизнациБлизнаците се управляват от
Коментари Харесай

Сряда, 9 юни - Новолуние в Близнаци

Сряда, 9 юни - Новолуние в Близнаци

Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата, която свързваме с връзките и разбирането. Всеки, който се занимава с продажби, ще има триумфи. Късметът ще се усмихне и на публицистите, и на актьорите.

Луната, от своя страна, ще засегне три групи зодиакални знаци. Най-добре ще се усещат представителите на зодиите - Близнаци, Водолеи, Везни , както и на знаците - Овен и Лъв . С тях най-лесно ще се поддържа връзка и те ще се радват, че всички ги схващат.

Във втората група попадат Телец и Рак, както Козирог и Скорпион . Пред тях също ще се разкрият положителни благоприятни условия за осъществяване на задачите.

Третата група, в която са Стрелец, Риби и Дева, ще изживеят сериозен ден. Ако имат проблеми в своята си сфера, е добре да намерят решение, което задоволява всички забъркани страни. Новолуние в Близнаци се следи един път годишно и въздействието му не трябва да се подценява.

Представителите на зодия Овен през днешния ден ще бъдат загрижени за финансовото си положение и сигурност. Желанието им да се усещат сигурни във връзка с паричните приходи, ще ги накара да са по-внимателни в разноските си.

Телците ще изпитват изключително предпочитание да си купуват нови бижута. Те ще се стремят да наподобяват елегантно и ще желаят да си купуват най-много маркови облекла.

Близнаците ще харчат средства за неща, които не са от значително значение. Вероятно ще си похарчат парите, с цел да впечатлят представител на противоположния пол, за пътувания или по отношение на някое непредвидено събитие.

Раците ще се стремят да угодят на обичаните си хора, като обилно харчат за тях пари. Това е доста уместно време за замяна на дарове. Звездите ще са в тяхна изгода, в случай че имат желание да завоюват нечие сърце с великодушни жестове.

Лъвовете ще би трябвало да се натоварят с повече задания, в случай че желаят да завоюват спомагателни средства. Те ще им донесат краткосрочни изгоди, само че е добре да се прояви самообладание. Онези представители на огнената зодия, които търгуват на фондовата борса, може да не са доста удовлетворени от това по какъв начин се развиват събитията.

За Девите ще е удобен ден да седнат умерено с банковото си извлечение в ръка, да проучват източниците си на доходи и разноски, по този начин да получат по-добра визия къде се намират и какви са вероятностите им.

Везните надали ще открият някаква логичност зад настоящото си финансово положение и да се чудят по какъв начин да напреднат. Време е да се провиснал и да бъдат удовлетворени от това, което имат.

За Скорпионите е удобен ден да провеждат срещи и да влагат средства в неофициални бизнес празненства и конференции.

Стрелците тази сряда ще се явят на самобитен тест по какъв начин да пестят пари. Добре е съществено да помислят, преди да създадат, каквато и да била покупка. Подходящо време да теглят заеми.

За Козирозите е удобно време да възнамеряват бюджета си в дълготрайна вероятност. Но е целесъобразно да не влагат в недвижими парцели, а в пътувания и в други приятни действия.

Водолеите могат да си купят декорация за дома, да провеждат кино прожекции, както и церемониален обяд или вечеря за другари и родственици.

Рибите ще имат триумф, в случай че вложат парите си в креативен планове. Те добре ще се развият и ще си върнат направената в тях инвестиция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР