Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителносттаТази сряда,

...
Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителносттаТази сряда,
Коментари Харесай

Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителността

Сряда, 5 януари - Венера и Юпитер изострят чувствителността

Тази сряда, както в четвъртък и петък, разположението на Венера по отношение на Нептун ще ни влияе по необикновен метод. Ще се усещаме въодушевени за подвизи, както и ще бъдем с нараснала сензитивност.

За едни тя би имала позитивен резултат – най-сетне да си признаят възприятията към обекта на своя интерес, само че при други - ще придизвика рев и скърцане със зъби. Вторите биха били по-малка група, в случай че откровено се влюбят даже и наново.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните през днешния ден няма да съумеят да се оправят сами с всички натрупали се проблеми, по тази причина дано се извърнат за помощ към другари. Те безусловно ще им подскажат какво и по какъв начин да създадат, в това число и по въпроси, засягащи професионалното им израстване и в по-дългосрочен проект –повишаването на заплатата им.

Телците е добре да се замислят - почнали са прекомерно до късно да се заседяват в офиса? Надяват се на хвалба от началството? По-скоро прекалено много ще се преуморят и няма да създадат нищо от това, което на свежа глава бихте могли да свършат денем. Освен това, макар престараването, няма да им усилят заплатата.

На Близнаците през днешния ден им следва дълго и настойчиво да се борят с прояви на предубеждения в средата им. Това е продължителна война, само че през днешния ден ще могат да реализират забележителен прогрес, в случай че, несъмнено, са подготвени да разчупят закостенели стандарти.

За Раците е значимо да имат поради: Каквото и да се случи през днешния ден, не губете хладнокръвие и самообладание. Увереността ви в себе си и трезвият ви взор върху най-критичната обстановка са вашият ключ към триумфа. Не повишавайте глас и се владейте даже в миг на мощно прочувствено напрежение.

При Лъвовете през днешния ден в работна конюнктура може да възникне нетривиална обстановка, която да ги смути  и даже да ги извади от равновесие  за известно време. Но не си коства прекомерно да зациклят върху станалото. Съветът ни е  - затворете очи, пребройте до 10 и самоуверено влизайте в пердах.

Деви , през днешния ден бъдете великодушни на похвали - изключително, когато става въпрос за подчинените ви. Не бива да забравяте, че никоя добре свършена работа не трябва да остава без подучване. Старайте се да не скривате недоволството си, в случай че съгласно вас нещо не е, както би трябвало – по-добре е грешките да се поправят незабавно.

Везните е добре да отчетат, че нереалистичната оценка на протичащото се през днешния ден може съществено да ги подведе. Затова, скъпи Везни, се постарайте да прехвърлите тази сложна задача върху нечии надеждни рамене, а вие се заемете да въведете ред в личните си каузи – в това звездите ви подсигуряват триумф.

Скорпиони , през днешния ден всички, като че ли преднамерено, ще се опитат да ви вбесят с непределеност и неразбираеми формулировки по разисквания въпрос. На значимите събирания поискайте от подчинените си явен проект за деяние, а не мъгляви разсъждения по тематиката. А образец бъдете самите вие.

Стрелци , в случай че желаете всичко да е направено добре, правете го сами. Днес надали ще видите някого да работи по този начин, като че ли добре е осмислил задачата си, тъй че този път ще бъде по-лесно да излезете с към този момент готово предложение, с което близките щеш не щеш ще би трябвало да се съгласят.

На Козирозите през днешния ден ще им показват безапелационна причина да отсрочат работата си. Но съветът ни е - не се хващайте – това е провокация. Дори в случай че наподобява изцяло почтено и не се чакат проблеми, на следващия ден безусловно ще последват някакви неприятности. Най-малкото – ще се наложи да свършите работата едновременно - за два дни, което също е неприятно.

Водолеи , през днешния ден не трябва прекомерно да се увличате в  професионално самоусъвършенстване. С това може да се заемете другата седмица, а в този момент най-важното е да извършите голямото количество задания, които са ви се натрупали – няма да е толкоз елементарно да се оправите с тази рутина.

Рибите е добре да имат поради, че през днешния ден сътрудниците им ще изискат по някакъв метод да се пошегуват с тях, което може да им сътвори проблеми при осъществяването на непосредствените им отговорности. Важно е да се постараят да  създадат всичко допустимо да попречат на дребни неща да ги извадят от нормалния им темп.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР