Сряда, 4 август – Проблеми в комуникациятаДнес разположението на Меркурий

...
Сряда, 4 август – Проблеми в комуникациятаДнес разположението на Меркурий
Коментари Харесай

Сряда, 4 август – Проблеми в комуникацията

Сряда, 4 август – Проблеми в връзката

Днес разположението на Меркурий и Уран ще е такова, че са вероятни проблеми в връзката. Има заплаха от произшествия в домакинската работа и на пътя, до момента в който шофирате. Затова бъдете деликатни, концентрирайте се и бъдете внимателни.

Тази сряда не е подобаващ миг за взимане на значими бизнес решения или сключване на контракти. По-добре изчакайте още два дни.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще могат да се похвалят със забележителни финансови приходи. Ще могат умерено да мислят за дълготрайни вложения. Ще взимат верните решения по паричните въпроси.

Телците ще бъдат фокусирани върху развиването на личността си. Ще харчат доста, с цел да наподобяват добре. Но вложенията им в имидж, както и в изкуство ще се възвърнат.

Близнаците ще имат съществени разноски. Ще харчат за неща, които за тях не са от значително значение. Това ще ги разстрои, само че единствено за малко.

Раците рискуват да бъдат излъгани. Затова е добре деликатно да наблюдават какво им споделят финансовите консултанти и да се пробват да си ревизират информацията и от други места.

Лъвовете самоуверено да влагат на борсата и да осъществят концепциите си през първата половина на деня, до момента в който Фортуна е кацнала на рамото им.

Представителите на зодия Дева ще имат съществени грижи към решаването на комплицирани данъчни въпроси. Ако бизнесът им е в развлекателния бранш, има огромна възможност за приятни изненади.

Везните ще са уплашени – дълго чакани приходи по предходна договорка още веднъж ще бъдат забавени. Препоръчително е да се успокоят, с цел да си спестят разноски за медикаменти и лекари.

Скорпионите ще се посветят на желанието си да прекарат повече време със фамилията си и въобще няма да се интересуват от големите разноски за глезотиите, с които ще го зарадват.

Стрелците ще са забележително практични и всяка стотинка, която вложат през днешния ден, ще се възвърне неведнъж.

За Козирозите е удобен ден за спекулативни действия. Ще имат шанс и в случай че са заети в областта на услугите.

Водолеите е добре да влагат в парцели и земи, както и в първокласни предмети. Те ще дават отговор изцяло на техните потребности, а и ще подобрят имиджа им.

За Рибите е целесъобразно да затегнат коланите - тъкмо през днешния ден има риск да харчат единствено за ненужни неща.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР