Сряда, 18 август – Оптимизъм и желание за сътрудничествоПо обяд

...
Сряда, 18 август – Оптимизъм и желание за сътрудничествоПо обяд
Коментари Харесай

Сряда, 18 август – Оптимизъм и желание за сътрудничество

Сряда, 18 август – Оптимизъм и предпочитание за съдействие

По обяд Луната и Венера ще застанат по подобен метод една по отношение на друга, че ще образуват ъгъл от 90 градуса. Това разположение ще се отрази като засилено възприятие на оптимизъм. Мнозина ще се радват на обществените си контакти и ще имат предпочитание да поддържат околните и приятелите си.

Важно е обаче да не им се постановат и да не ги принуждават да постъпват срещу волята им. Ще се следи повече прочувственост и прочувствено потапяне в спомените. Ще изпитвате по-голямо наслаждение от храната от нормално и без значение, че като че ли не може да спрете да ядете, не се самообвинявайте. Поканете някого от бизнес сътрудниците си на обяд и си пожелайте добър вкус!

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

За Овните денят е преуспяващ – ще създадат страховит финансов удар. И плановете, по които стартират да работят, ще им донесат невероятни облаги.

За Телците във финансов проект новините не са изключително положителни – ще се сблъскат със съществени проблеми и ще си дадат сметка, че в случай че са нямали поддръжката на други хора, са щели да бъдат изцяло разорени.

Близнаците ще желаят да впечатляват - ще харчат парите си за скъпи неща като маркови облекла, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да им помогне доста да си покачат самочувствието. По-добре е да създадат вложения в учебен или културен план.

Раците ще получат утвърждение за огромни банкови заеми, само че поради съществени идни промени в професионален проект, е добре първо деликатно да преценяват потребностите си и по-късно да се възползват от сумата.

Лъвовете имат потребност от експертни препоръки, с цел да престанат да се тревожат за финансовите си каузи. Ако не могат да си го разрешат, е добре да отделят повече време за лично изследване.

За Девите е значимо да мислят стратегически и в дълготраен проект, а тъкмо през днешния ден да не подхващат никакви съответни дейности.

За Везните е целесъобразно да си провеждат малко пътешестване, с цел да се презаредят. Препоръчително е да търсят баланс във финансовите си интервенции. Само по този начин ще могат да управляват бизнеса си.

Скорпионите , които работят за себе си, ще могат да се поздравят със сериозен триумф. Новите маркетингови тактики, които напоследък следват, ще им донесат огромни облаги.

Стрелците ще са мощно изкушени да пазарят. Ще надвишават всевъзможни разходни тавани и е допустимо даже да им се наложи да теглят заеми. Добре е да държат обстановката под надзор и да си дадат сметка до каква степен могат да стигнат.

За Козирозите е целесъобразно да медитират и, както поучава една известна ария, да се повдигнат над дребните злословия. Това ще им помогне в обществените контакти и в защитаването на ползите им.

Водолеите ще впрегнат целия си интелектуален потенциал, с цел да оправдаят изцяло неразумни покупки. По-добре е да не се затормозяват ненужно, а да продължат напред, прощавайки си дребната глезотия да си купят една боа и три риса на цената на.

За Рибите е значимо да бъдат виновни пред себе си и да влагат време, сила и пари единствено за действия и дела, които са в действителност смислени. За тях в цялостна степен ще важи максимата „ времето е пари “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР