Сряда, 15 септември – Марс във Везни засилва естетическото чувствоМарс

...
Сряда, 15 септември – Марс във Везни засилва естетическото чувствоМарс
Коментари Харесай

Сряда, 15 септември – Марс във Везни засилва естетическото чувство

Сряда, 15 септември – Марс във Везни ускорява естетическото възприятие

Марс във Везни ускорява естетическото ви възприятие. Разположението на планетите ще усили ползите ви към изкуството и шанса за намирането на сполучливи финансови ходове. Ще изпитвате наслаждение да поддържате връзка. Сега е уместно време и да помислите да водите по-здравословен метод на живот – с повече сън, здравословно хранене, спорт или дълги разходки.

А ето върху какво да извърнат внимание представителите на обособените зодии:

Овните да се вслушат във вътрешния си глас. В резултат на това ще могат да изпълнят тъкмо и точно всичките си проекти. Очакват ги разочарования, само че с възприятие за комизъм ще се оправят елементарно с неприятните страсти.

Телците, които се занимават с мениджмънт, ще оставят конкуренцията надалеч зад тила си. Ако заложат на по-демократичен жанр на взимане на решения, ще потвърдят, че са задоволително смели и в неподходящи обстановки за бизнеса.

Близнаците , заети в администрацията, ще получат по този начин нужните им поощрение и морална поддръжка от шефовете им. Представителите на зодията в университетските среди най-сетне ще  намерят решение на проблем, който ги изтезава от много време насам.

Раците ще са по-дипломатични от нормално - това ще повлия на сполучливия свършек на комплицираните договаряния, които водят към този момент няколко седмици.

 Лъвовете през днешния ден ще са като Пикасо – с вихрено въображение и мощна харизма. Добре е да се възползват – изключително в случай че работят в областта на медиите. В сложни обстановки решението на ребуса е в доверието.

Девите ще се усещат като властелини на ориста си – повече от всеки път ще усещат, че всяко решение си е тяхно и имат цялостната независимост да го вземат и отстояват. Ако са на управнически позиции, ще имат забележителни триумфи, с помощта на превъзходните си аналитични качества умеенето си бързо да взимат решения.

Везните ще похарчат огромна сума за сватбени мерки или за занимания и развлечения, свързани с отбелязването на някакво значимо събитие. Колкото повече хора зарадват с празника, който провеждат, толкоз по-голям персонален триумф ще имат „ виновниците ” за него.

Скорпионите ще се изпълнят с признателност, че имат другари на авторитетни позиции, които ще им дадат мъдри препоръки. Без доста звук ще стартират ново съществено бизнес начинание. Ще се радват на добра известност измежду представителите на противоположния пол.

За Стрелците е целесъобразно да провеждат фамилен обяд или вечеря, на който да поговорят с околните си и да ги изслушат. От много време са ги пренебрегвали, а те през днешния ден несъмнено имат потребност от в допълнение внимание.

Козирозите ще се усещат като властелините на хаоса – ще са в въодушевление да подреждат, приоритизират и сбъдват фантазии. Но е целесъобразно да не са свръхентусиазирани – да не летят прекомерно високо, с цел да не си изгорят крилете като в известната легенда за Икар и Дедал. Добре е да са по-концентрирани в работата си.

Водолеите ще са превъзбудени – колата на фантазиите им скоро ще бъде паркирана пред дома им. Днес е уместно време да усилят активите си.

Рибите ще приключат в период с всички сложени задания. Ще имат дълготраен триумф, в случай че влагат в строителния или проектантския бизнес, а по-специално в построяването на тристайни жилища с огромни балкони към всяка стая и специфична ниша за домашните любимци.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР