Сряда, 14 юли – Потребност от разбиване на рутинатаДнес ще

...
Сряда, 14 юли – Потребност от разбиване на рутинатаДнес ще
Коментари Харесай

Сряда, 14 юли – Потребност от разбиване на рутината

Сряда, 14 юли – Потребност от разтрошаване на рутината

Днес ще изпитате нужда да измененията рутината. Около обяд Луната образува тригон с Уран, което ще провокира във вас предпочитание да сложите завършек на избрани дейности, които правите ежедневно, а ви изтощават със своята неефективност. Освен това ще ви се прииска да се измъкнете от всекидневието, с цел да извършите нещо неизмеримо.

Стремежът към независимост също ще е мощен този ден. Той обичайно е обвързван с въздействието на Уран. Ако сте удовлетворени от метода, по който протича животът ви, всичко е наред, в случай че ли не –попадате под въздействието на Уран, поради което мощно желаете да прекрачите кръга на непрекъснато повтарящите се ваши недотам положителни привички

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

За Овните през днешния ден е уместно време да вземат значими решения във връзка с търговията, която развиват, на  фондовата борса. Ще имат шанс, в случай че се занимават със спекулативни покупко-продажби. Трябва обаче да работят не толкоз самонадеяно и самоуверено.

Телците е добре да са по-спестовни. Да се любуват на времето, което прекарват със фамилията си. Да не се трансформират в ходещи ЕЛКИ, а да се насладят на това, което имат.

Близнаците би трябвало да заобикалят да взимат значими решения, свързани със започването на нов бизнес или със промяна на работата за продобиване на повече пари. Звездите не са в тяхна изгода и желанията им могат да се провалят.

Раците ще жънат триумфи, с помощта на контакти на членове на фамилията им. Техни минали вложения ще им обезпечат успокоение и финансова непоклатимост. Ще бъдат удовлетворени от това, което са постигнали и имат.

 Лъвовете ще изпитат мощно предпочитание да усилят положението си, с цел да живеят с обсег. Ще желаят и да са потребни на другите. Може да им се прииска да се занимават с щедрост.

Девите през днешния ден ще имат разноски, свързани със здравето. Ще купуват медикаменти. Възможно е да им се наложи да закарат колата на ремонт или да повикат майстори в дома си.

Везните ще имат шанс при присъединяване си на търгове и когато аплайват за осъществяване на публични поръчки.

Скорпионите ще сключат покупко-продажби с огромни интернационалните компании. Техни сътрудници на по-високи позиции в други организации ще им оказват помощ да разширят бизнеса си.

Стрелците ще имат късмет да работят с хора от чужбина, от които ще научат доста. Новите умения и познания ще се отразят удобно на финансовото им положение.

Козирозите ще би трябвало самоуверено да се изправят против проблемите, които имат с неуредени имуществени въпроси. Днес ще им се наложи да си подредят целите като по конец.

Водолеите ще се оправят с всички провокации на финансовия фронт, в случай че мислят рационално. Само мощното отвращение да бъдат малко по-спестовни може да се окаже спънка за тях.

Представителите на зодия Риби през днешния ден ще възнамеряват дейно вложенията си и ще са удовлетворени, че не са прахосали всичките си спестявания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР