Срещу Русия ще бъдат наложени най-сериозните санкции, прилагани някога от

...
Срещу Русия ще бъдат наложени най-сериозните санкции, прилагани някога от
Коментари Харесай

Брюксел готви най-сериозните санкции срещу Русия, прилагани някога от ЕС |

Срещу Русия ще бъдат наложени най-сериозните наказания, прилагани в миналото от Европейския съюз, стана ясно от думите на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и висшия представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел. 

Европейската комисия ще предложи през днешния ден на, отдадено на войната в Украйна, нови огромни наказания против Москва. Санкциите ще засягат стратегически области от съветската стопанска система, ще включват прекъсване на достъпа на Русия до основни пазари и технологии, както и запор на съветско имущество, посочи Фон дер Лайен.

Председателят на Европейска комисия осъди " варварската офанзива " против Украйна, подхваната от Русия с " цинични оправдания ". Това е нахлуване против свободна и самостоятелна страна, почтени хора умират или се опасяват за живота си, добави тя. Европа стои зад Украйна, ще държим съветския президент Владимир Путин виновен, сподели Фон дер Лайен.

Борел дефинира новините за съветското нахлуване против Украйна като " най-тъмните часове " от края на Втората международна война. Той съобщи, че за Русия следва " невиждана изолираност ".

Европейска комисия, посланиците от НАТО и управлението на Европейския парламент ще заседават през днешния ден изключително. Довечера в Брюксел е планувано изключително съвещание на държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз, на което ще бъдат разисквани предложенията на комисията за разширение на глобите против Москва.

С новия пакет Европейски Съюз ще разшири обсега на ограничаващите ограничения, с цел да попаднат под него всичките 351 членове на съветската Държавна дума, които на 15 февруари гласоподаваха в поддръжка на апела към Владимир Путин да признае независимостта на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР