Срещу мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп няма да бъде започната

...
Срещу мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп няма да бъде започната
Коментари Харесай

В Англия: Клоп се размина с наказание

Срещу мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп няма да бъде стартирана следствие от Футболната асоциация за някои от мненията му против Манчестър Сити, които бяха избрани като " ксенофобски ".

Той попадна в центъра на вниманието след забележки, които направи на конференцията предходната седмица преди мача против първенеца на Англия, извоюван от тима му с 1:0.

Клоп изрично отхвърли обвиняванията в ксенофобия, като от ФА се съгласиха с мнението му и ограничиха разликите като финансови, а не дискриминационни.

Попитан за финансовата мощност на Сити, Клоп съобщи: " Има три клуба в света (Манчестър Сити, Нюкасъл и Пари Сен Жермен), които могат да създадат каквото си изискат. Това е законно, окей, само че те могат да създадат, каквото си изискат ".

От Сити одобриха думите на Клоп като вдигащи напрежението преди мача на " Анфийлд ", по време на който мениджърът на отбора от Манчестър Пеп Гуардиола се оплака, че е бил замерван с монети.

" В този случай изобщо не усещам коментара ми като ксенофобски. Познавам се. И не може да ме обвините за нещо, което е толкоз надалеч от мислите ми. Ако беше в действителност по този начин, щях да се ненавиждам за това, което съм ". Много пъти съм казвал неща, от които може да произлезе неразбирателство. Знам това. Но това не е преднамерено. Просто от време на време казваш нещо и си мислиш " Боже, това може да бъде интерпретирано по този метод! ". Но това не беше подобен миг, безусловно ", приключи отбраната си германецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР