Срещате се от няколко години и вече живеете заедно, но

...
Срещате се от няколко години и вече живеете заедно, но
Коментари Харесай

5 признака, че той няма да се ожени за теб

Срещате се от няколко години и към този момент живеете дружно, само че той по този начин и не ви предлага брак? Сякаш просто се усеща комфортно с вас и нищо повече? Или пък доста желаете да се ожените, само че не виждате никакво деяние от негова страна в тази посока? От вас зависи да решите дали да продължите такава връзка, или не, само че несъмнено има смисъл да обърнете внимание на 5 признака в държанието му, които подсказват, че той не желае да узаконите любовта си.

Винаги когато стане дума за брак, семейство и деца, той просто сменя тематиката

Самият факт, че той даже не желае да взе участие в диалог по тематиката, значи че не желае да бъде фамилен. Вероятно полемиката на тематика основаване на семейство даже го плаши. И това напълно не значи, че той не желае да бъде с вас или че повода е във вас. Най-честата причина се крие или в неприятния му опит, или в неприятния образец, който е видял като дете от родителите си, които не са били щастливи дружно и той е бил очевидец на не един или два абсурда. Тук към този момент приказваме за психическа контузия. 

 жена, мъж

Ако към момента не живеете дружно, той прави всичко допустимо това да не се случи

Заедно сте от години, само че той към момента избира да живее самичък в ергенското си жилище или още по-лошо - при мама и тате? Това е явен знак, че няма съществени планове към вас и му е доста комфортно просто да се срещате, в сравнение с да споделяте общ дом.

Ако той ви убеждава, че и по този начин сте си добре 

" Така сме си толкоз добре, за какво да усложняваме всичко поради единия автограф и едната фамилия? ", в случай че чуете тези думи, не очаквайте предложение за брак скоро. 

 жена, мъж

Когато той стартира да се оправдава с липса на пари

Да, в случай че желаете огромна, обилна женитба с " двама луди и 200 гладни ", тогава ще ви трябват доста пари. Но истината е, че мъжът до вас желае да бъдете негова законна брачна половинка и да създадете семейство, средствата не са опрощение. Защото подписването в ритуалната зала на общината не е скъпо, а огромното празненство може да изчака. 

Ако усещате, че той ви е приел за даденост

Ако романтиката от дълго време си е отишла от всекидневието ви и обичаният ви го е блъснал на битовизъм и не прави благи жестове към вас, даже и от най-дребните, то той изрично не се опасява от заплахата да ви загуби. Връзката ви не се развива и сте дружно като че ли по инерция? Да, евентуално няма да има женитба, а и замислете се - нужна ли ви е такава връзка?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР