Срещата в Рамщайн и украинските ритуали на нея много конкретно

...
Срещата в Рамщайн и украинските ритуали на нея много конкретно
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Няма да спечелиш война без танкове

Срещата в Рамщайн и украинските ритуали на нея доста съответно дадоха отговор на въпроса дали танковете като оръжие са остарели в актуалната война. Или не са?

Зеленски и цялото му обграждане към този момент два месеца хленчат в хор като гладни: „ Дайте ми танковете! Дайте ми още танкове! Дайте ми още танкове! "

Ако това е остаряло оръжие, тогава Украйна надали би се борила, изпадайки в епилепсия в немския крайпътен прахуляк, молейки за танкове.

Нужни са танкове!

Защото, цитирайки инструкциите, танковите войски бяха и ще бъдат за дълго време главната ударна мощ на сухопътните войски. Танкът е единствената артилерийска система с огромен диаметър, способна да работи на бойното поле под артилерийски огън на съперника.

А с цел да има действителни настъпателни качества, ударният корпус и запас, образувани от Украйна, би трябвало да разполагат с минимум четири танкови бригади – 200-250 танка.

Позволете ми да ви припомня, че при започване на войната, имайки 858 танка от разнообразни видове в употреба, 1132 в склад, още към 200 в фабрики в развой на сглобяване и предпазване, Украйна получи повече от 400 танка за 11 месеца. Общо съвсем 2600 танка.

Но през днешния ден във въоръжените сили на Украйна остават единствено към 800 танка от всички модификации, което явно не е задоволително за широкомащабно нахлуване, като се има поради, че съветските въоръжени сили имат към 1500 танка на фронта и съветската военна промишленост непрестанно работи за увеличение на тяхното произвеждане.

Дали ще забележим танкови борби през лятото е риторичен въпрос, само че фактът, че няма да спечелиш война без танкове е аксиома. И в Киев това е добре разбрано...

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР