Срещата на Луната с Уран сутринта може да донесе някои

...
Срещата на Луната с Уран сутринта може да донесе някои
Коментари Харесай

Венера дава шанс за романтични запознанства на Скорпионите. Вълнуваща среща очаква Рибите

Срещата на Луната с Уран сутринта може да донесе някои непредвидени развития, а конфликтът със Сатурн следобяд може да ви накара да се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойствие и паники, меланхолични.

Овен – Възможно е през днешния ден да извършите неща, за които скоро да съжалявате. Признавайте грешките и не постоянно обвинявайте другите. Вие, влюбените, поставяте колегата си на фундамент и се радвате, че сте късметлии да го имате до себе си. Би било добре да сте малко по-реалистични, с цел да избегнете възможни разочарования.

Телец – В работата всички старания, през които сте минали, ще дадат резултат. Безполезно е да вземате решения, тъй като те няма да са най-правилните. Изчакайте още малко за това. В работата ще имате работа с нерешителни сътрудници, които ще създадат всичко още по-трудно.

Близнаци – В професионален проект денят ще бъде по-стабилен, само че въпреки всичко не е най-светлия ви интервал. Предизвикателствата ще са сложни, само че пък звездите са благосклонни към вас. Ако във връзката ви нещата не са протекли по метода, по който сте очаквали, през днешния ден би трябвало да сте малко по-отворени за разговор.

Рак – Ще преминете през доста сложни провокации в работата, само че няма да ви липсва мотивация. Ако желаете нещата да вървят допустимо най-добре през днешния ден, би трябвало да действате, а не да чакате подобаващия миг. Дори и да извършите неточности, най-малко ще научите нещо.



Лъв – В работата няма да позволите на никого да промени проектите, които сте създали, и ще се възползвате от всяка опция, която ще ви се даде, с цел да се откроите. Луната през днешния ден няма да ви облагодетелства изключително и понякога може да се почувствате на кръстопът.

Дева – Подкрепата на Марс ще ви донесе повече динамичност през този ден във всяка сфера. Ще бъдете по-оптимистично настроени и ще докарате нещата до дъно. Това ще ви помогне да вземете решения, които обмисляте отдавна.

Везни – Ако желаете всичко да върви по-добре от нормалното, би трябвало да се доверите на Луната през днешния ден и да следвате нейните препоръки. Тя в действителност ви поучава за доста нерешителност при предприемането на значими стъпки.

Скорпион – Възможно е през този ден някои неща да се случат по-различно от нормалното, което ще ви накара да размишлявате дълго време. Планетите ще се погрижат особено за любовния ви живот. Венера ще сътвори доста благоприятни условия за запознанства.

Стрелец – Днес ще ви липсва натурализъм, което може да ви донесе непрекъснати проблеми. Опитайте се да стъпите крепко на земята допустимо най-бързо, с цел да не страдате. Ако сте необвързани, внимавайте да не се влюбите в някой, който не е за вас. Контролирайте страстите си.

Козирог – Ще извършите всички задания, които ще ви бъдат сложени през днешния ден и денят ще бъде доста по-добър, в сравнение с сте се надявали. Очаква се Юпитер да бъде доста удобен за любовния ви живот. Вие обаче сте този, който би трябвало да внимава с метода си на държание, с цел да не се стига до спорове.

Водолей – Днес ще сте доста решителни и подготвени да действате. Луната също ще ви помогне да започнете забавни планове. Малкият проблем, появил се пред вас неотдавна, ще бъде преодолян. Вечерта може да заспите с щастлива усмивка на лицето.

Риби – В работата не отхвърляйте препоръките, които ще ви дадат, само че в последна сметка направете това, което смятате за най-хубаво. Една вълнуваща среща ще ви накара да забравите действителността и да мечтаете без ограничавания.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР