Среща с бившия съпруг: неприятна изненада за една бивша домакиня

...
Среща с бившия съпруг: неприятна изненада за една бивша домакиня
Коментари Харесай

Среща с бившия съпруг – неприятна изненада

Среща с някогашния брачен партньор: неприятна изненада за една някогашна стопанка

Ами, в случай че дълго чаканата среща с някогашния ви мъж не се случи, по този начин както сте очаквали? Струва ли си да се притеснявате за това?

За това се споделя в днешната история.

Миналата седмица бях на промяна в супермаркета. Вече една година работя там като чистачка. Заплатата е ниска, само че това е единствената работа, за която се съгласиха да ме наемат без опит и висше обучение.

Преди това бях стопанка. По молба на брачна половинка си не работех. Когато той реши да ме напусне, трябваше по някакъв метод да се препитавам.

Когато някогашният ми се появи на прага на супермаркета с новата му брачна половинка и детето им, аз просто почиствах. За благополучие рафтовете с артикули са високи и съумях да се скрия, преди да ме виждат.

Тази среща ме накара съществено да се замисля за справедливостта на живота. Ето го моят някогашен брачен партньор – същински непрокопсаник, който си живее щастливо. А новата му брачна половинка е същинска хубавица.

Трудно мога да свържа двата края от заплата до заплата. Но всичко е поради него! Ако не ме беше убедил да се откажа от работата, от дълго време щях да доближи такива висоти в кариерата, за които той в никакъв случай не е мечтал!

През цялото време след развода мечтаех да се срещна с него. Представях си по какъв начин ще ме види сполучлива, в изискана рокля, да слизам от личната си кола и горчиво да съжалява, че е изоставил такава жена.

Вижте още: Здравословен сок от цитруси

Изминаха 5 години и нещата се развиха по друг метод. Всичко в живота му се е подредило по най-хубавия метод, а аз се укривам зад рафта със зърнени храни и се надявам, че той няма да ме забележи. Справедливо ли е това?

Какво мислите за цялата тази история? Защо животът на мъжа, който е изоставил жена си е благополучен и спретнат, а изоставената жена продължава да се сблъсква с житейските проблеми?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР