Сребърният медалист от Европейското по борба в Будапеща Едмонд Назарян

...
Сребърният медалист от Европейското по борба в Будапеща Едмонд Назарян
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Ние сме златна фамилия

Сребърният медалист от Европейското по битка в Будапеща Едмонд Назарян показа при прибирането си в България, че е удовлетворен от себе си, защото това бе първото му присъединяване в шампионат на Стария континент в категория до 60 кг. Назарян има европейска купа от Рим, само че в кат. до 55 кг. Той отстъпи във финала на новата за него категория на турския представител Керам Кемал.

“За мен беше първо присъединяване в Европейско състезание на горна категория. Но въпреки всичко съм доста удовлетворен, тъй като това е олимпийска категория и е по-важна. Много се веселя, към този момент съм на това равнище, тъй че ще продължаваме да се развиваме. Съперникът физически е по-подготвен, а и той доста време се бори в нея, до момента в който на мен ми би трябвало време. Вярвам, че скоро ще почна да нижа всички тези победи. Баща ми сподели, че би трябвало повече тренировки и подготовка. Съперниците са съществени и би трябвало повече да се подготвиш. Ние сме златна фамилия и би трябвало да се пази това нещо - единствено златото. Но би трябвало да сме признателни, тъй като всичко с доста труд ще се реализира. Центурът си ми е коронната хватка и противниците ми няма да го усещат, татко ми и треньорът ми Емил Йорданов ме учат на нея. Много сме я упражнявали и по тази причина желая да кажа, че и двамата са ми помогнали в тази хватка. Някъде 3-4 години я упражняваме и към този момент е добре ”, сподели Едмонд.

Баща му Армен Назарян показа, че Едмонд има огромно сърце и единствено още малко физическа подготовка му би трябвало, с цел да покорява огромните върхове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР