ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Охтани, Фреди Фрийман, Теоскар Хернандес

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Охтани, Фреди Фрийман, Теоскар Хернандес
Коментари Харесай

Доджърс поразиха 5 хоумъра - 4 в 6-ти ининг - в 15-2 победа над шампиона от Световните серии Рейнджърс

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шохей Охтани, Фреди Фрийман, Теоскар Хернандес и Джейсън Хейуърд завоюваха домакинство в седем ръна шести ининг и Лос Анджелис Доджърс победиха защитаващия първенеца от Световните серии Тексас Рейнджърс с 15-2 във вторник вечерта.

Уил Смит направи удар от три ръна в първия, давайки на Доджърс преднина, която в никакъв случай не са отстъпили в откриващ серията Interleague. Техните 15 ръна бяха най-високи за сезона.

Джеймс Пакстън (6-1) позволи едно рънане и две попадения, изравнявайки най-ниското за сезона, в шест ининга. Той удари две и избяга две.

„ Да видиш четирима Хоумърс в един ининг просто не се случва доста постоянно, в случай че въобще изобщо се случва “, сподели мениджърът на Доджърс Дейв Робъртс. „ Спечелихме доста прилепи, стадиони. “

16-ият хоумър на Охтани за сезона измина 433 фута и със 114,2 благи в час и беше вторият му най-силен удар за сезона. Той излезе от облекчаващия Грант Андерсън и означи Муки Бетс, който се разхожда. Фрийман го последва с изстрел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР