Сръбският тенисист Новак Джокович заяви, че ще се концентрира основно

...
Сръбският тенисист Новак Джокович заяви, че ще се концентрира основно
Коментари Харесай

Новак Джокович обяви основните си цели за следващия сезон

Сръбският тенисист Новак Джокович съобщи, че ще се концентрира главно върху шампионатите от Големия шлем и от сериите " Мастърс " през идващия сезон, като има желание да играе и за родината си в Купа " Дейвис ", импровизирано международно отборно състезание по тенис.



35-годишният Джокович, който е пети в международната класация сега, има 21 трофеи от Шлема и изостава с една от рекордьора Рафаел Надал (Испания).

" Основната ми цел са шампионатите от Големия шлем и от сериите " Мастърс ", обичам да играя и за родината си, тъй като това носи най-прекрасните страсти ", съобщи белградчанинът.

" Надявам се през идващия сезон да съм здрав и да играя на високо равнище. Не се считам за експерт, който желае просто да взе участие без да е един от кандидатите за продобиване на трофеи от Големия шлем или да не се бори за първото място в международната класация. Не се виждам 25-и в света и да играя на приблизително равнище “, съобщи Джокович пред Novosti.rs.

Този сезон сръбският тенисист завоюва " Уимбълдън " и Финалния шампионат на осемте най-хубави през сезона в Милано, както и още три трофея в Тура на АТП.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР