Мъж е арестуван при разследване на фирма за PPE, свързана

...
Мъж е арестуван при разследване на фирма за PPE, свързана
Коментари Харесай

Мъж, 46, арестуван при разследване на фирма за PPE, свързана с бившата колежка на Торите Мишел Моне

Мъж е задържан при следствие на компания за PPE, обвързвана със брачна половинка на някогашната колежка на Торите Мишел Моне.

Националната организация за битка с престъпността (NCA) сподели, че 46-годишен мъж е разпитан в следствие за това по какъв начин PPE Medpro е получила контракти за милиони паунда за ЛПС. По-рано тази година активи, свързани с Моне и брачна половинка й Дъг Бароуман, бяха замразени като част от следствието на NCA.

Заподозреният, чието име не е посочено, е задържан в дома си. NCA проверява, откакто PPE Medpro, консорциум, управителен от господин Barrowman, 59, получи държавни контракти на стойност над £200 милиона. 52-годишният Моне го беше предложил на министри.

В изказване на NCA се споделя: „ 46-годишен мъж от Барнет, Лондон, беше задържан тази заран на домашния си адрес като част от продължаващо следствие Разследване на NCA за хипотетични закононарушения, осъществени при възлагане на публични поръчки за ЛПС от PPE Medpro. В момента той се разпитва от чиновници на NCA. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР