Прекалено дълго сме слушали хора с власт да са изкупителни

...
Прекалено дълго сме слушали хора с власт да са изкупителни
Коментари Харесай

`Бежанци като мен са демонизирани - политиците трябва да наваксат общественото настроение`

Прекалено дълго сме слушали хора с власт да са изкупителни жертви и да демонизират бежанците, с цел да употребяват хора като мен, които са избягали от мъчения, война и гонене за печелене на евтини политически точки. Отново и още веднъж сме чували по какъв начин поради бежанците публичните услуги са на колене, че няма къщи. Но това просто не е правилно.

Като човек, пристигнал в тази страна като емигрант, бях шокиран да видя какъв брой надалеч Обединеното кралство се е отдалечило от отбраната и справедливостта. Толкова съм признателен за убежището, което ми разреши да изградя още веднъж живота си, само че няма да спра да се боря да запазя това леговище за други хора, бягащи от невъобразими ужаси.

Хора, които са пристигнали в Обединеното кралство да търсят потребността от безвреден живот, с цел да се излекува, да се почувства още веднъж сигурен и мощен. Но през днешния ден оживелите от изтезания и бежанците са изправени пред доста действителен риск да нямат шанса да изградят още веднъж живота си. Вместо това те могат да бъдат изпратени в други страни,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР