Майка, чийто син беше убит преди година, докато се прибираше

...
Майка, чийто син беше убит преди година, докато се прибираше
Коментари Харесай

Окончателен текст Майката на Барнаби Уебър все още чете една година след атентата в Нотингам

Майка, чийто наследник беше погубен преди година, до момента в който се прибираше у дома със собствен състудент, показа последните сърцераздирателни текстове, които са споделили в часовете преди неговия гибел.

Барнаби Уебър беше намушкан до гибел в Нотингам дружно с приятелката си Грейс О'Мали Кумар от параноичния шизофреник Валдо Калокане, който по-късно умъртви учебния надзирател Иън Коутс.

Скърбът на Барнаби майка Ема показа по какъв начин една година след гибелта на сина й на 13 юни предходната година тя се бори да огледа последните известия, които показа със сина си, в които те се майтапиха, че той има махмурлук и се нуждае от работа.

Сърцеразбитата Ема показа, че за финален път е прегледала известията на рождения ден на Барнаби и към момента търси отговори по какъв начин Калокане е съумяла да убие сина й. Той бягаше от полицията, когато извърши намушканията.

Тя сподели на Mirror, че е прекарала последната седмица, спомняйки си всички „ последни “ неща, които е правила с Барнаби преди година. Ема сподели: „ Прек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР