Сръбският стартъп Ovii, със седалище във Великобритания, заедно с технически

...
Сръбският стартъп Ovii, със седалище във Великобритания, заедно с технически
Коментари Харесай

Сръбски програмисти създават първите в света психиатрични аватари с помощта на AI

Сръбският стартъп Ovii, със седалище във Англия, дружно с механически екип в Нови Сад, проектира " Habet " - платформа, която употребява 3D технология за основаване на видео игри, с цел да обезпечи здравно лекуване в 3D света, с фокус върху психологичното здраве и лекуването на заболяванията на зависимостта, оповестяват сръбските медии.

За да поясним, това значи, че пациентът е от едната страна, а неговият терапевт от другата, организират сеанс във виртуалния свят, всеки със личен аватар.
 Снимка 554944
Източник:

" Ние сме част от екипа, който прави проучвания и разработки, най-вече технологии като блокчейн, мета и 3D свят, който е доста настоящ и известен в този момент, а също по този начин се занимаваме с разширени версии на сигурността и сигурността на онлайн потребителите, като потребление на усъвършенствани логаритми за засвидетелствуване, като биометрични пръстови отпечатъци, зеници на очите и други сходни " коментираСтефан Деянович - помощник във Факултета по механически науки в Нови Сад и механически шеф на Ovii, представен от eKapija.
 Бизнесите, които ще завоюват от блокчейн, отвън подтекста на криптовалутите
Бизнесите, които ще завоюват от блокчейн, отвън подтекста на криптовалутите

Пред Money.bg приказва проф. Алфред Таудес от Виенския стопански университет

Началото беше... блокчейн

Всички говореха за блокчейн и за криптовалутите, някои направиха пари, други ги изгубиха и по-късно технологията някак замря. След това Фейсбук излезе с огромната вест, че трансформира името си на Meta, което е редуциране от Metaverse - метавселена.

Идеята е всеобщо нахлуване на нови виртуални светове, където всеки консуматор има собствен аватар. Заявката за метавсленена имаше признаци на огромен възторг, само че към момента няма същинско внедряване в нея, разясняват от сръбската компания.

Програмистите работят върху тяхната новаторска технология към този момент пет години, от 2018 година насам.

С въвеждането на блокчейн технологията и биометричната идентификация в името на сигурността, те стигат до основаването на психиатричните аватари и се надяват те скоро да бъдат потребни на хората, както в метавселената, по този начин и отвън нея.
 Не като Зукърбърг: Пазителите на Linux вършат метавселената налична за всички
Не като Зукърбърг: Пазителите на Linux вършат метавселената налична за всички

Целта е виртуалните светове да се градят върху програмен продукт с отворен код
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР