Сръбската фолк икона Цеца Ражнатович (48) е изоставила младия си

...
Сръбската фолк икона Цеца Ражнатович (48) е изоставила младия си
Коментари Харесай

Цеца Величкович се насити на младото си гадже и го изостави

Сръбската фолк икона Цеца Ражнатович (48) е изоставила младия си ухажор Богдан Срейович (39), писа пресата в западната ни съседка.

Юголегендата и предприемачът бяха дружно за малко. Връзката им стана обществено притежание преди към година, само че не е известно тъкмо какъв брой време преди този момент е почнало всичко.

Ясно е, че от скоро към този момент не са двойка. Новината идва от самите тях, откакто споделиха с почитателите си в обществените мрежи, че тяхната любовна история към този момент е единствено спомен, само че че остават другари вечно.

За първи път двамата се демонстрираха обществено при започване на 2021 в настоящ белградски ресторант. Богдан е сръбски предприемач, който менажира някои от оборотните заведения в сръбската столица. Той е с 9 години по-малък от Цеца, която е баба на внуче, и на 14 юни ще навърши 49.
свързани новини2412на 25.01.2022
Вдовицата на разстреляният сръбски мафиот Желко Ражнатович - Аркан сподели за първи път обичания си към Нова година. Тогава 38-годишният Богдан, чиято някогашна брачна половинка в този момент е половинка на артиста Саша Ковачевич, идва в Белград от Крагуевац.

За първи път двамата се срещат на рождения ден на другар на юголегендата, малко по-късно познанството им прераснало в обич.

Припомняме, че след гибелта на властния си брачен партньор, Цеца дълги години криеше персоналния си живот от камерите. Говори се, че разстреляният във фоайето на хотел " Интерконтинентал " пълководец е натрупал положение от 500 милиона $ приживе. На 15 януари се навършиха 21 години от убийството му.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР