Сръбската актриса Даниела Щайнфелд потвърди днес твърдения в медиите, че

...
Сръбската актриса Даниела Щайнфелд потвърди днес твърдения в медиите, че
Коментари Харесай

Сръбска актриса обвини свой колега в изнасилване

Сръбската актриса Даниела Щайнфелд удостовери през днешния ден изказвания в медиите, че е била изнасилена от сътрудника си Бранислав Лечич, прочут артист и опозиционен политик, съобщи Танюг.

Щайнфелд даде показания в полицията в наличието на прокурор, че е била изнасилена от " авторитетен деятел във филмовата промишленост ", а медиите писаха, че става дума за Лечич.

Mediji prenose da je Branislav Lečić silovao glumicu Danijelu Štajnfeld. Šta mislite na temu?

— Marko (@AhilSrpski)
Още през август предходната година тя разгласи обществено, че е била изнасилена преди 4,5 години, след което се е изселила в Съединени американски щати. След това доста сътрудници я поддържаха, като настояха да каже и името на изнасилвача, само че тя го разкри едвам при разпита в полицията. Описвайки за пръв път изнасилването, тя сподели, че е била сигурна, че никой няма да ѝ повярва.

Щайнфелд е пристигнала в петък от Ню Йорк, с цел да даде показания пред прокурор.

Лечич отхвърли изрично обвиняванията за обезчестяване. Днес той разгласява документално изказване за медиите, в което прикани прокуратурата и полицията да го извикат на разпит. " Нямам какво да укривам и нямам желание да напущам Сърбия ", съобщи Лечич. Освен това той уточни в известието всичките си адреси за контакт, на които може да го потърсят публицисти от медиите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР