Спряха ме полицаи, докато снимахме промото за новия сезон на

...
Спряха ме полицаи, докато снимахме промото за новия сезон на
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис: Полицаи ме преджобиха

" Спряха ме служители на реда, до момента в който снимахме промото за новия сезон на шоуто. Излязох с колата от местоположението за фотоси без документи. След като видях палката на полицията, стопирах и си подадох главата, с цел да видят, че не съм опасност за обществото и да обясня, че сме в снимачен развой. Органите на реда не ме разпознаха и ми споделиха да изляза от автомобила. Докато се обадя да ми донесат документите, започнаха да ме джобят и ревизират, след което ме качиха в патрулката. Когато пристигна буса, който ми носеше документите служителите на реда се засмяха и ми споделиха:

" Ей Цитиридка, ние се майтапим с теб, тъй като ти се шегуваш с нас ". Довечера ще бъдат в студиото, да гледат онлайн ", това описа Николаос Цитиридис в предаването " Преди обед " по " Би Ти Ви ".  Той описа, че в тези 55 дни отмора на шоуто, той не стопира да работи и е благополучен. От довечера феновете към този момент ще могат да гледат актуализирано " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

" Първият ни посетител тази вечер ще е Димитър Бербатов. Много се вълнувам от срещата с него. Искам да извадя от Бербатов страна, която до в този момент не са виждали феновете. Победителката от последния сезон на " Гласът на България " Жаклин Таракчи ще е новата перла в бенда на вечерното предаване. Тя ще бъде част и от видеата, които снимаме ", заяви още Цитиридис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР