Справедливостта ще бъде променена с главния прокурор и хората от

...
Справедливостта ще бъде променена с главния прокурор и хората от
Коментари Харесай

Кирил Петков: Справедливостта ще бъде променена със смяната на главния прокурор |

Справедливостта ще бъде изменена с основния прокурор и хората от правосъдната система, които би трябвало да бъдат заменени.

Това съобщи Кирил Петков по време на откриването на предизборната акция на " Продължаваме промяната ".

Той разяснява, че евентуални сътрудници са Демократична България и ИБГНИ, като обаче се водят диалози с хора от Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия.

Основни цели

Асен Василев заяви, че главните цели на обединението ще бъде прекъсването на кражбите и насочването на тези средства към " същинско обучение и същинско опазване на здравето ".

" Когато спрем кражбите, ще видите по какъв начин ще има пари за всички ", Кирил Петков.

" Ние го видяхме, в случай че говорехме просто като политици, щеше да е друго, само че ние видяхме по какъв начин за 4 месеца можем да спрем 2 милиарда евентуално разпределяне от ББР... представете си всички тези пари да отидат при хората. "

" Пандора пейпърс " демонстрират противозаконни офшорни сметки, " Магнитски " демонстрира корумпирани хора, а те по едно и също време това са водачи на листи, като Делян Пеевски. Когато имаме прокуратура, която се задейства преди да има решение на Конституционния съд, тогава имаме потребност от смяна ", разяснява Кирил Петков.  

Той сподели още, че е отчаян, че не е бил на съвещанието на Конституционен съд, а спецпрокуратурата се е задействала. " Мен изобщо не ме е боязън ", съобщи той и добави, че чака тази тематика да се тиражира непрекъснато в идващите 30 дни.

Предизборната акция

Политическата стратегия на обединението ще бъде оповестена след два дни на на " Продължаваме промяната ".

" Днес е първият ден от нашата акция, само че действително ние продължаваме това, което започнахме преди четири месеца. Това е тоталната смяна за по-добро бъдеще на България. "

От " Продължаваме промяната " дадоха обещание положителна предизборна акция.



Коалицията даде брифинг пред Народната библиотека, след което водачите на листите отпътуваха на предизборна обиколка.

" Тръгваме, с цел да махнем страха. Хората не би трябвало да се опасяват, всеки би трябвало да желае да осъществя фантазиите си в България. Тръгваме, с цел да премахнем страха и феодализма, обхванал България ", разяснява Асен Василев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР