След като се пречисти от злите сили, Мая Манолова реши

...
След като се пречисти от злите сили, Мая Манолова реши
Коментари Харесай

Развалиха магия на Мая Манолова

След като се пречисти от злите сили, Мая Манолова реши да се впусне в предизборната конкуренция. Кюстендилската представителка в огромната политика се погрижи за духовния си баланс, отделяйки час време за църковен молебен. Бившата омбудсманка бе видяна в столичния храм „ Света Неделя “ да участва на дълъг обред, който изкара от крайник на крайник. Ритуалът бил за изчистване на вълшебства и всевъзможни мръсни въздействия по енергиен път. Там всеки четвъртък се организират тези служби или така наречен Киприянова молитва.

 

Устатата политичка завършила мобилен диалог на метри от гроба на починалия патриарх Неофит и влезнала в храма единствено няколко минути преди старта на богослужението. Въпреки мрачният и студен ден, Манолова била единствено по фино дълго сако, което допуска, че е била оставена пред храма от водач.

Вътре Мая се сляла с придошлите уплашени, че имат магия хорица. Някои от тях носели погачи или облекла, които да оставят покрай олтара, с цел да се заредят и да влияят с положителната си сила след това. Политичката, която на 4 май навърши 59 години, не бе видяна да оставя сходни движимости, само че пък  старателно се вслушала в думите, молитвите и песнопенията на отците. Свеждала глава и се покланяла, прекръствала се неведнъж. Разпозналите я миряни не попречили на съсредоточеността й в изчистването от вмешателства.

 

На идните парламентарни избори Мая Манолова изненадващо се явява взаимно със синдикалистката Ваня Григорова, която бе главен съперник на Васил Терзиев за кметския стол в София. Двете дами съставляват Обединение „ Солидарна България “. В предизборната конюнктура те лансираха законопроект за високите надценки на храните. Популистките плануват санкции за веригите хипермаркети до 2% от годишния им оборот, в случай че се установи нечиста сделка с цените. Готови са и със законопроект за частния банкрут.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР