спорвана битка за оцеляване между играчи от племето на Жътварите

...
спорвана битка за оцеляване между играчи от племето на Жътварите
Коментари Харесай

Сюзън приключи участието си в „Игри на волята: България“

спорвана борба за оцеляване сред играчи от племето на Жътварите в лицето на Сюзън и Владислав следиха феновете в „ Игри на волята: България “. Двамата попаднаха в пъкъла на елиминациите, откакто за следващ път потвърдиха, че са добре готови физически, само че пъзелите са детайлът от тестванията, който ги затруднява най-вече.

Победата остави горчив привкус у Влади, защото отстрани член от личния си тим. Безстрашната Сюзън се раздели с приключението със сълзи на очи и думите: „ Борих се до дъно и се веселя, че се борих с мъж. Щастлива съм, че бях в това племе и носих този екип. “

Преди същинския дуел, който дефинира кой да напусне риалити формата, двамата състезатели избраха своите съдружници в тестваща равновесието борба за преимущество. В нея по-добре се оправи Любо, който завоюва за Влади 30-секунди по-ранен старт в елиминационния конфликт и 30 гроша за себе си. Въпреки готовността и желанието за победа, Вайс не съумя да извоюва предимство за Сюзън.

От своя страна Сюзън и Влади имаха за задача да построят стълба към небето благодарение на два кола. На върха ги очакваше ключ за сандък съдържащ 6 броеници, с чиято помощ в края на трасето да изпишат изречението „ Дойдох, видях, победих “. Както и в предходните игри, последният стадий се оказа предизвикателство и за двамата номинирани. В последна сметка Влади съумя да разгадае вярната класификация на броениците, която му донесе победа и оставане в „ Игри на волята: България “ най-малко още една седмица.

Междувременно Ловците се любуваха на специфичен ден с разходка за духа, а в стопанството Рибарите получиха любопитно задание от Кинти. То докара до комични разногласия сред членовете на племето, като в основните функции за следващ път влязоха Николай и Екатерина. В понеделник Жътвари, Рибари и Ловци ще се изправят в битка за Резиденцията, само че два от тимовете ще би трябвало да се задоволят със Стопанството и тежките условия на Дивата река. Какво ще бъде разпределението през новата седмица?

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки работен ден от 21:00 ч. по

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР