Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) е набелязал български вратар, когото

...
Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) е набелязал български вратар, когото
Коментари Харесай

Локо взима български вратар при раздяла с Хоркаш

Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) е набелязал български вратар, който да притегли през зимата, разбра " Тема Спорт ". Става въпрос за млад пазач, с който управлението на черно-белите към този момент е провело първични диалози. Засега името му се пази в загадка. Знае се единствено, че не е Димитър Шейтанов, който бе спряган. Въпросният вратар е с изтичащ контракт през лятото на 2024-та. Надеждите на смърфовете са да го вземат още в този момент, в случай че приключи връзките си.
Прочетете още
Както е известно, Динко Хоркаш също е с договор до юни следващата година и е към този момент не е подписал нов. Интерес към него не липсва както от чужбина, по този начин и от България. Хърватинът е мощно мечтан от Лудогорец, а и от ЦСКА 1948, който може да се раздели с Наумов, към който има оферта от Кайзерслаутерн.

Не е изключено и Хоркаш да склони да остане на " Лаута ". Въпреки това черно-белите са се заели бързо да решат въпроса с опция за поста.

Днес или на следващия ден би трябвало да стане ясно дали черно-белите ще играят контрола в паузата за националните тимове. Опция за спаринг е Крумовград, който бе стихотворец неотдавна от Станислав Генчев. Локо Пд към този момент продължи за купата, а новакът в елита отпадна и в идното спиране няма да имат публични задължения.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР