Спортният ни министър Красен Кралев определи селекцията на Георги Дерменджиев

...
Спортният ни министър Красен Кралев определи селекцията на Георги Дерменджиев
Коментари Харесай

Кралев с остра критика към националния селекционер!

Спортният ни министър Красен Кралев дефинира селекцията на Георги Дерменджиев в националния тим на България за противоречива. Той акцентира, че в националния тим на България има проблем с мениджърските ползи.

„ Футболът ни от много време се намира в нежелано положение. От 2004 година освен не сме се класирали за огромно състезание. Това е най-големият интервал, в който България отсъства от огромни конгрес. Много дълъг развой, който демонстрира, че грешките са се допускали в доста дълъг интервал “, разяснява Кралев пред бТВ.

„ Ако приказваме за последната година, мисля, че това не е действителното положение на националния тим. Не мога да бъда удовлетворен от Георги Дерменджиев. Селекцията му е противоречива. Разбиранията му се разминават с тази на футболната общност “, добави той.

„ В младежкия народен тим има над 20 индивида, които са подготвени за мъжкия футбол. Щом дребна част от тях намират място в мъжкия тим, е показателно. Не съм склонен, че резултатите дават отговор на действителностите. По избора на състава се вижда, че има проблем с мениджърските ползи. “

Министърът разяснява и отлагането на Конгреса за избиране на нов президент на футболната ни централа.

„ Здравните рекомендации бяха Конгресът да се отсрочи. Има справедливи предпоставки. Не е съдбовно дали Конгресът ще се организира два месеца по-рано или по-късно. Проблемът е, че няма претенденти. Искам да видя конфликт на хрумвания и концепции. Искам да видя хора с визия за футбола. “

" Продължава възбраната за аудитория. Ние бяхме една от страните, които позволи аудитория на стадионите. За повторно стопираме достъпа на аудитория до стадионите, което значи, че има хора, които не оцениха жеста, който направихме за тях ", съобщи Кралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР