Спортният министър Весела Лечева говори за актуалната ситуация около стадион

...
Спортният министър Весела Лечева говори за актуалната ситуация около стадион
Коментари Харесай

Лечева размаха пръст на ЦСКА: При неспазване на сроковете за Армията, дружеството може да се развали

Спортният министър Весела Лечева приказва за настоящата обстановка към стадион „ Българска войска “. Тя съобщи, че в случай че написаните периоди не бъдат спазени, може да се стигне до повреждане на сдружението.

" В средата на февруари беше основано сдружението " Спортни парцели Българска войска ", в което равни дялове имат футболен клуб ЦСКА и страната посредством своето сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД. " Сердика спортни парцели " ЕАД е акционер с 50% дялово присъединяване (28 498 000 лева) от всички акции от капитала на новото сдружение “, стартира Лечева.

„ Като първа и нужна стъпка за апортната вноска от страна на ЦСКА бяха преведени по сметките на взаимното сдружение 7 124 500 лв.. Това са 25% от средствата, които би трябвало да бъдат дадени от страна на клуба. До края на март би трябвало да бъде утвърден идейният план “, продължи спортният министър.

„ В документите за взаимното сдружение се написани ясни периоди за всичко и в случай че те не бъдат спазени, може да се пристъпи към повреждане на сдружението. Надявам се да не се стигне до сходен сюжет, тъй като новият стадион на ЦСКА е мечтан от всички почитатели на клуба. На този стадий всичко върви по проект, страната и ЦСКА взаимодействат в името на развиването на спорта ", сподели Весела Лечева пред Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР