Спортният журналист Калин Караиванов участва в историческо издание на тв

...
Спортният журналист Калин Караиванов участва в историческо издание на тв
Коментари Харесай

Удивително: Рекордьорът Мартин изхвърча от Последният печели

Спортният публицист Калин Караиванов взе участие в историческо издание на тв предаването „ Последният печели “ с водещ Орлин Горанов по Българска национална телевизия, осведоми " Монитор ". Калин и другите двама участници Никола Барбутов и Радостина Крумова, съумяха да отстраняват от играта рекордьора по победи Мартин Иванов.

Не единствено това, само че и терминаторът на познания с цели 18 триумфа в предходните излъчвания отпадна още в първия кръг. Караиванов, който е кадър на " Монитор ", сподели, че е на „ ти “ с настоящите вести, за каквито въпроси имаше на старта на играта, а в следствие доближи и до финалния дуел.

Оказа се, че Калин и Мартин се познават около общите си пристрастия към британския Ливърпул, само че в това време са и „ безконечни врагове “, защото симпатизират надлежно на ЦСКА и Левски в България. „ Няма по какъв начин да не съм респектиран от 18-те победи на Мартин, само че всяка серия би трябвало да има край и се надявам да е довечера “, сподели първоначално Калин по адрес на Мартин. „ Видя се, че не съм в течение на новините, явно пребивавам в предишното “, разяснява при отпадането си Мартин Иванов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР