Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета не се притеснява за

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета не се притеснява за
Коментари Харесай

Спортният директор на ЦСКА е спокоен за отбора, въпреки унижението от Нюрнберг

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета не се тормози за бъдещето на тима, макар тежката загуба на тима от Нюрнберг с 0:5. Италианецът не отхвърли неприятния резултат, само че също по този начин съобщи, че не счита, че той би трябвало да бъде вземан като нещо, което да повлияе на остатъка от зимната подготовка.

“Аз не желая да се концентрирам върху тежката загуба, а я преглеждам като част от подготовката. Вярвам, че момчетата вършат доста качествена подготовка до този миг и този резултат не може да ни заблуди и обърка. Да, допуснахме доста неточности, видяхме недостатъци в отборната игра, само че нали тъкмо по тази причина сме в развой на подготовка. Признавам, че резултатът е тежък, само че от него могат да се извадят доста поучения. Анализирахме някои недостатъци, ще се опитаме да ги отстраняваме. Честно казано, не се тормозя от тази загуба, въпреки и изобщо да не е приятна. Ние се готвим за дербито с Левски, а другарските срещи са за изчистване на грешките”, съобщи Джарета за вестник ''Меридиан мач''.

Попитан дали на тежкото проваляне може да се гледа като прдупреждение за треньора Милош Крушчич поради раздялата с Нестор Ел Маестро поради слаби резултати в зимните контроли, той бе безапелационен:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР