Спортният директор на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков подаде оставка и

...
Спортният директор на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков подаде оставка и
Коментари Харесай

Дяков хвърли оставка след загубата от Септември

Спортният шеф на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков подаде оставка и разгласи, че напуща клуба.

Той водеше през днешния ден орлетата в мача им с 15-ия кръг на Първа лига против Септември, който обаче приключи пагубно за тях – проваляне с 1:4.

Дяков води тима от пейката през днешния ден дружно с един от помощник-треньорите Васил Петров.

До този обстановка се стигна след отстраняването на Красимир Петров от треньорския пост преди дни.

Пирин е на предпоследното 15-о място в класирането единствено с 8 точки.

Бившият национал Дяков съобщи, че в клуба се случват неща, които той не може да одобри.

" Пирин е в доста сложна обстановка, в случай че би трябвало да сме почтени. Слаб мач, трябваше да го спечелим. Много брак, доста неточности. Аз поемам негативите за тази загуба, не съм ги подготвил, не съм подредил футболистите ", съобщи Дяков под виковете " оставка " на публиката от трибуните.

Попитан дали за провалянето е повлиял първия гол, който беше неточност на вратаря, той отговори:

" Всеки гол въздейства. И първият, и изключително вторият. Нищо не ни вървеше, доста брак, доста прибързаност, по тази причина по този начин се получи. Минорно въодушевление има и измежду почитателите, обикновено е да е по този начин ".

" От на следващия ден не съм част от този тим, разграничават се вижданията ни за част от нещата. От няколко дни съм го взел това решение и през днешния ден съм го разписал. Като футболист когато бях, всичко беше наред. Имам морал, а и би трябвало да се носи отговорност. Получиха се някои разтърсвания в клуба и това е моето решение. Успех на Пирин, аз давам отговор единствено за себе си. Не знам дали и Станислав Манолев има такива планове. От на следващия ден към този момент не съм част от клуба. "

Попитан какви тъкмо са проблемите в клуба, Дяков отговори:

" Не, не желая да разясня, да излизат информации. Случват се неща, които не съм склонен да се случват. Не се усещам предаден. През тези месец съм работил с всички сили. Пирин е моят роден клуб, този опит за мене беше скъп. Има притежател, който взема решение главните въпроси и евентуално той ще вземе главните решентия ", приключи някогашен футболист, който има 38 мача за националния тим на България.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР