Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от
Коментари Харесай

Салихамиджич: Нойер поставя личните си интереси над тези на клуба

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич последва един от шефовете на отбора Оливер Кан и подлага на критика вратаря Мануел Нойер поради изявлението на вратаря през уикенда.

Спортният шеф на баварците сподели пред вестник " Билд ам Зонтаг ", че не е очаквал такава рецензия от Нойер в ролята му на капитан на тима и разгласи, че ще беседва с 36-годишния пазач, който е отвън състава до края за сезона поради фрактура на крайници.

Нойер атакува клуба в изявленията за немския вестник " Зюддойче Цайтунг " и за уеб страницата " The Athletic " поради скорошното изненадващо уволняване на Тони Тапалович, който беше негов треньор в Байерн от идването му през 2011 година, а също така е негов непосредствен другар и кум.
 Нойер проговори след травмата си и разкритикува шефовете на Байерн в извънредно изявление Нойер проговори след травмата си и разкритикува шефовете на Байерн в извънредно изявление
Кан дефинира забележките на Нойер като неуместни и в несъответствуващ миг във значима част от сезона, а Салихамиджич също беше сериозен към стража.

" Първо ще приказваме със самия Мануел за това. Разочарованието, което той разказва поради освобождението на Тапа, се отнася и за нас, само че Мануел слага персоналните си ползи над ползите на клуба. Ние ще обсъдим това по рационален метод с него ", сподели Салихамиджич.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР