Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич заяви, че не се

...
Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич заяви, че не се
Коментари Харесай

Салихамиджич: Имаме уважение, но не и страх

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич съобщи, че не се тормози от информациите, които идват от противника Пари Сен Жермен. От френския клуб първо оповестиха, че Килиан Мбапе ще отсъства няколко седмици, а по-късно той възобнови тренировки и попадна в групата за дуела против баварците на осминафиналите в Шампионската лига.

“Всеки знае какви звезди имат те. Меси е международен първенец, той оформя света на футбола последните 15 години, само че ние би трябвало да се концентрираме върху нашия тим. Имам огромно доверие в нашия отбор. Това са мачовете, в които можеш да покажеш на какво си кадърен ”, съобщи Салихамиджич.

Той изиска от тима “активност, енергиия и експанзия ”. “Показахме ги, изключително първата част от сезона и в този момент още веднъж би трябвало да се видят на терена. Имаме почитание към ПСЖ, само че не и боязън. Шансовете са 50 на 50.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР