Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон

...
Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон
Коментари Харесай

Триумф за Краси Дунев на първата капитанска битка в “Игри на волята” 5

Спортната легенда Краси Дунев завоюва първата капитанска борба в сезон 5 на “Игри на волята ”. Лидерът на Старейшините сподели мощен дух и посвети успеха на племето си и на щерка си Никол Дунев, с която влезе в рисковото риалити. Той не подозира, че тя към момента има късмет да се върне при него от племето на “Изгубените ”, което живее в Чистилището без храна, огън и улеснения. Дунев избра да вземе персонално преимущество и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в “Игри на волята ”.

Златното момиче на българското самбо - Мария Оряшкова, приключи втора в борбата. Като капитан на Амазонките - племе формирано напълно от дами, тя имаше тежката задача да донесе преимущество на своите съотборници под формата на топлота или храна. Дали неуспехът й ще се отрази демотивиращо на Амазонките, следва да забележим в номинационната борба на следващия ден.

Бившият командос от армията Пеньо Гатевски - Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите съперници, а съотборниците му посрещнаха новината с схващане.

Загубата в идната борба ще дефинира кое ще е племето, което би трябвало да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода на следващия ден ще забележим тестване с тежки варели, които трите племена ще би трябвало да придвижват през Арената и подъл пъзел, който ще затрудни и най-хубавите стратези.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в сряда, 6-ти септември, от 21:00 часа по NOVA
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР